02 / 05 / 2024

büyükçekmece Kıyı İstanbul projesi

büyükçekmece Kıyı İstanbul projesi

Yeditepe Marina’nın, Büyükçekmece sahilinde inşa ettiği Kıyı İstanbul Projesi'nde; marina, otel ve Avrupa’nın en popüler 7 şehrinden esinlenerek tasarlanan özel bir çarşı bölümü yer alacak

Büyükçekmece'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan arsa 4 milyon 558 bin 635 TL bedelle 4 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan arsayı kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 533 bin 240 TL olarak belirlendi.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İSTANBUL’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği konut projesi içine otel ilave etti.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İstanbul'’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği Demir La Vida projesi içindeki 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak.

Büyükçekmece Pearl of İstanbul satılık!

Büyükçekmece Pearl of İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Hema İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 375 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Büyükçekmece Tepe RES imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece Tepe RES Projesi’ne ilişkin hazırlanan -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -3- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Pınartepe imar planı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Mayıs'ta askıya çıkarılan Büyükçekmece ilçesine bağlı Pınartepe Mahallesi, 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı yarın askıdan iniyor...

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Turlo Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi; 5 milyon 401 bin 500 TL sermaye ile Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi, İstanbul Caddesi 'nde 9 Haziran'da açıldı.

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi 13B/1' de açıldı.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

büyükçekmece Kıyı İstanbul projesi Haberi

büyükçekmece Kıyı İstanbul projesi

146 dönüm üzerine kurulacak ve marina, çarşı, otel birimleriyle 4 bini aşkın kişiye istihdam sağlayacak olan Kıyı İstanbul Projesi, yarım milyar Euro'luk rekor bir yatırımla hayata geçiriliyor. Tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nün bulunduğu Büyükçekmece'de göl ile denizin birleştiği noktadan başlayarak E5 karayolu paralelinde toplamda 1.200 metrelik sahil şeridi boyunca konumlanan dev projede 152 odalı otel, 1000 yat kapasiteli marina ve açık hava müzesi niteliğinde iki katlı çarşı yer alıyor. BRN Mimarlık’tan Yüksek Mimar Baran Uyan imzasını taşıyan projenin Çarşı bölümü 7 ünlü Avrupa şehrinin sembolü olan 32 ayrı binadan meydana geliyor. Türk kültürünün Avrupa’daki en güzel örneklerinden biri olan Saraybosna Caddesi de açık hava müzesi niteliğindeki Çarşı’yı süsleyen özel bir bölüm olarak yer alacak. 


Avrupa şehirlerinin ruhu Kıyı İstanbul'da

Avrupa'nın mimari ve...