11 / 05 / 2024

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü son durum

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü son durum

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti. Olay, dün saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi.

Marmara'da beklenen büyük depremin süresi doldu: Deprem uzmanı 'Her an olabilir' dedi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da beklenen büyük depremin süresinin dolduğunu açıkladı. İşte deprem uzmanının o açıklaması... 

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük mayıs müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılacak ödemenin detaylarını öğrenen vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı.

Halkbank'tan büyük sürpriz! Ani kararla para ödemesi kararı aldılar, son tarih var

Halkbank tarafından vatandaşlara büyük bir sürpriz yapıldı. Halbank vatandaşlara yeni yıl için ciddi bir miktarda hediye ödemesi gerçekleştirecek. Detaylara hep birlikte göz atalım...

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Araç sahipleri bu gece yastığa başını rahat koyacak! Akaryakıta gece yarısı büyük indirim geldi

Art arda zam gelen akaryakıtta bu kez indirim gündeme geldi. Araç sahipleri benzin, motorin ve LPG’ye ne kadar indirim geleceğini merak ediyor. Aktarılan son bilgilere göre büyük indirim söz konusu…

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüş yatırımcılarını mutlu edecek son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Gümüş için bir gece ansızın büyük bir sıçrama yaşanacak. İşte gümüşte son dakika açıklaması...

Büyükçekmece Mimarsinan mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan mahallesi, 125 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Mimarsinan Mahallesi, Silivri Caddesi'nde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü son durum Haberi

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü son durum

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’nin birleştiği noktada bulunan köprünün en sol şeridinde yaklaşık 30 santimetrelik göçük oluştu. D-100 karayolunun Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Oluşan trafik Beylikdüzü’ne kadar uzadı. D-100 karayoluna çıkan ara sokaklarda da yoğun trafik oluştuğu gözlendi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Emniyet ekipleri göçüğün yaşandığı şeritte güvenlik önlemi...