29 / 04 / 2024

Büyükçekmece Salı Pazarı nasıl olacak

Büyükçekmece Salı Pazarı nasıl olacak

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık bina!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. 9 Ağustos Salı günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 903 bin 809 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Karaağaç'ta 5.5 milyon TL'ye satılık 2 villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Büyükçekmece Karaağaç Köyü'nde bulunan 2 villayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Ağustos Salı günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık bina!

Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki binayı satışa çıkardı. 12 Temmuz Salı günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 903 bin 809 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte lansman tarihi!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte lansman tarihi 21 Nisan Salı günü olarak belirlendi. Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede ev alanalrı 179 ile 694 metrekare arasında değişiyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. Lansmanı 21 Nisan Salı günü yapılacak olan proje 1.068 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Toskana Vadisi’nin mimarı Büyükçekmece’de işi büyüttü!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesiyle Türkiye pazarına adım atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki Emaar Türkiye, şimdi de vadinin yanında Designer Outlet projesi için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Dizdariye Kapalı Salı Pazarı güzergahı değişecek mi?

Büyükçekmece Belediyesi'nin Şubat ayı birinci oturumu TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda gündem ait 6 madde ve ek 1 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Büyükçekmece'de belediyeden 12.4 milyon TL'ye satılık 24 işyeri!

Büyükçekmece Belediyesi; Cumhuriyet Mahallesi, Beykent Sanayi Sitesi ve Kaya Milenyum İş ve Alışveriş Merkezi'nde yer alan 24 işyerini 30 Eylül 2014 Salı günü satışa çıkarıyor.

Büyükçekmece'de köy pazarları kurulacak!

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Büyükçekmece'de Gölşehir Sitesi'nde icradan satılık daire!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Çakmaklı Mahallesi, Çakmaklı Mevkii'ndeki Gölşehir Sitesi'ndeki daireyi 120 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 25 Eylül 2012 Salı günü yapılacak

Büyükçekmece Salı Pazarı nasıl olacak Haberi

Büyükçekmece Salı Pazarı nasıl olacak

Pazarın, Büyükçekmece halkına daha modern ve daha geniş bir alanda hizmete verebilmesi için yeni bir düzenleme yapılacağını açıklayan Başkan Akgün, belediyenin teknik ekibiyle birlikte pazar alanında incelemelerde bulundu.


Bölge trafiği rahatlayacak!


Büyükçekmece halkının yoğun olarak alışveriş yaptığı yerlerden biri olan Salı Pazarı'nın artan nüfus karşısında  yetersiz kalmaya başladığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz. Uzun yıllardan beri Büyükçekmece'nin merkezinde  hizmet veren Salı Pazarı'nda da yeni bir düzenlemeye gidiyoruz. Hem trafik yoğunluğunu, hem de alıveriş için pazara gelen halkımızın daha rahat ve güvenli biçimde alışveriş yapabilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Yapacağımız çalışma ile pazarımızı genişleteceğiz ve trafiği rahatlatmak amaçlı geliş gidiş yönlerinde bazı değişiklikler yapılacak. Bu çalışma ile hem pazar esnafımız, hem de pazara gelen...