30 / 04 / 2024

büyükçekmece turizm gelişimi

büyükçekmece turizm gelişimi

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece karma projelerle öne çıkıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Büyükçekmece Mimarsinan Merkez ve Batıköy imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahalleleri Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Büyükçekmece Albatros Parkı imara mı açıldı?

Büyükçekmece'de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alanda belediyenin otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapmak istediği “Albatros Parkı”na turizm ve konut yapılmasının önünü açan imar planları onaylandı.

büyükçekmece turizm gelişimi Haberi

büyükçekmece turizm gelişimi

Eskinin sayfiyeleri bir bir yerleşim alanlarına dönüşürken sanayi, fuar ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ile öne çıkan Avcılar-Büyükçekmece bölgesi, turizm hattına dönüştü. Hatta şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösterirken beş yeni otelin de inşaatı sürüyor. Yine otel hizmeti veren ve otel bölümleri bulunan rezidans yatırımlarının sayısı da giderek artıyor.


İstanbul’un eski sayfiyelerinden olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, hızlı bir yapılaşma sürecinde. Gayrimenkul gelişimiyle dikkat çeken bölgede otel gelişiminin de hız kazandığı gözleniyor. Öyle ki bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösterirken, rezidans projelerinin içindeki oteller de dahil olmak üzere beş yeni otel projesinin de inşaatı devam ediyor. Bu projelerden Babacan Holding’in Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinin kaba inşaatı tamamlanırken, Marmara Park AVM...