02 / 05 / 2024

büyükçekmecede arsa satışı

büyükçekmecede arsa satışı

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Büyükçekmece Çakmaklı Köyü Mahallesi'nde 6 bin 250 metrekare alanında arsa satacak.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

büyükçekmecede arsa satışı Haberi

büyükçekmecede arsa satışı

Tahmini  bedeli 2 bin 510 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 502 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale 6 Mart 2008'de saat 14.00'de açık teklif usulü...