30 / 04 / 2024

Büyükdemir Gayrimenkul

Büyükdemir Gayrimenkul

Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mediha Büyükdemir tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Beylikdüzü, Beylikdüzü Organize Sanayi'de kuruldu

3. çeyrek büyümesine gayrimenkul dopingi!

Türkiye’nin üçüncü çeyrek büyümesi yüzde 6.7 oldu. Bu büyüme bekleniyordu çünkü arsa, arazi ve konut satışlarında ve fiyatlarında rekor kırıldı.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon 620 bin 800 TL olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir'den 81.5 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören, Sincan ve Çankaya'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 81 milyon 560 bin 114 TL olarak belirlendi.

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükyenigün tarafından kuruldu.

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektöründe büyük dönüşüm!

Koronavirüs salgınıyla evde geçirilen zamanın artması, insanların yaşam alanı tercihlerini etkiliyor. Gayrimenkul sektöründe büyük bir dönüşüm yaşanıyor, müstakil konutlara talep artıyor...

Yekta Erkul Gayrimenkul yüzde 53 büyüdü!

2019'da büyüme hedeflerine ulaştıklarını söyleyen Yekta Erkul Gayrimenkul'le atılan genç kadın girişimci Yekta Erkul, "2020'de işimizin temeli olan güvenle birlikte Bursa'nın en büyük ve en fazla danışmanına sahip, son teknolojik gelişmeleri kullanan gayrimenkul şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir'den 14 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 13 adet gayrimenkulü 13 milyon 989 bin 338 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 13 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

Gaziantep Büyükşehir'den 12.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 12 milyon 362 bin 578 TL olarak belirlendi.

Büyükdemir Gayrimenkul Haberi

Büyükdemir Gayrimenkul


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mediha Büyükdemir tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu.


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Mülkiyetinde bulunan gayrimenkulleri kiraya vermek, Her türlü inşaat malzemesinin (demir çelik kum çimento kapı pencere vb.) alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatınıyapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Belikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sitesi, Çiğdem Caddesi,...