07 / 05 / 2024

büyükorhana toki ne zaman

büyükorhana toki ne zaman

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili Ankara'da bir dizi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Taş, eksiklerimizi tamamlayıp en hızlı şekilde TOKİ Konutları'nı Büyükorhan'a kazandıracağız" dedi.

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Reuters, Türkiye’nin 2023 yılında 2.8 büyüyeceğini tahmin etti. Türkiye ekonomisinin ilk üç aylık dönemde yüzde 3.9 büyümesi, 2023 yılı genelinde ise yüzde 2.8 büyümesi öngörülüyor.

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye başladı. Bugün de demir fiyatlarına büyük zam gelirken binlerce kişi güncel demir fiyat listesini merak ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Son günlerde durağan işlem gören hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Bu indirim sadece bakır hurda fiyatlarına gelirken demir hurda fiyatları yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 16 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirimle beraber ince va kalın demir fiyatları düşmeye başladı.1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin  5 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde meyve, sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? Halde hangi sebzeler satılıyor? İşte  5 Aralık 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Çiftçilere büyük şok! Mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak! Hemen bakın!

Çiftçilere büyük şok... Merakla beklenen mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Hemen siz de bir bakın...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

büyükorhana toki ne zaman Haberi

büyükorhana toki ne zaman



Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürkve İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşmeler yapan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak hizmetler konusunda ciddi adımlar attı. Yoğun bir kış dönemi geçirdiklerinin altını çizen Hasan Taş, "Kış ayları bizim için yoğun geçti. İlçemize hizmet anlamında önemli çalışmalar yaptık. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler, hem partimiz hem de ilçemiz için çok önemli. Bizde hizmetleri en iyi şekilde yapabilmek için Ankara ve İstanbul'da bir takım toplantı ve görüşmeler yaptık" dedi. Büyükorhaıı'a yapılacak turizm, tarım ve hayvancılık alanındaki projelerle ilgili Ankara'da mini zirve yaptıklarını ifade eden Taş, "Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa...