28 / 07 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi 30 Eylül'de bitecek kazı sezonunu araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle 11 gün uzattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul 39 milyon!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Altındağ, Çankaya, Etimesgut ve Yenimahalle'de yer alan 13 gayrimenkul 39 milyon 332 bin 315 TL bedelle satılıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat nakil işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maliyeti 6 milyon 327 bin TL olan nakliye işi için ihaleye çıktı, hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi nakli işi için yapılan ihalede Öztaşlar İnşaat, Solmazlar Nakliyat ve Gema İnşaat firmaları teklif verdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla caddelerini asfaltlıyor!

İzmir’in Urla ilçesindeki 75. Yıl caddesinin alt yapı ve kaldırım çalışmalarını bitiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına da başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, kent merkezi, ilçe ve köylerde, yol, alt yapı ve genişletme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin birçok noktasında yol çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 55.6 milyon TL'ye 11 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Yenimahalle'de yer alan 11 adet arsayı toplam 55 milyon 662 bin 384 TL'ye 4 Haziran 2015 tarihinde ihale edecek...

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen ihaleye altı firma teklif verdi!

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü 2014/105452 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Kısmi teklife yer verilmedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 300 noktada çalışma!

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Haberi

Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten AYKOME yetkilileri, okulların açılması ve yağış mevsiminin yaklaşması nedeniyle can, mal ve trafik güvenliği bakımından kazı sezonunun 11 Ekim'de sona ereceğini belirterek, bahar aylarında sezon başlayana kadar kazı yapılmasına izin vermeyeceklerini bildirdiler. 


EKİPLER DENETİM YAPACAK 

Acil durumlarda ve arızalarda kazı yapılmasına izin verilebileceğini belirten yetkilileri,kaçak kazı çalışmalarını önlemek için gezici ekiplerce aralıksız denetim yapılacağını vurguladılar. Yetkililer, vatandaşların duyarlı olmasını da isteyerek, şikayetlerin, ALO 153 numaralı Mavi Masa hattına bildirilebileceğini söylediler. AYKOME, asfalt ve kaldırımların, diğer altyapı çalışmaları nedeniyle tekrar tekrar kazılıp yeniden yapılmasını önlemek amacıyla, ilgili kurum, kuruluş ve birimler ortak çalışma yürütüyor. 


Sabah...