06 / 05 / 2024

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası

Geçtiğimiz aralıkta yanan Osmanlı Halk Pazarı'nın yerine Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle yapılan yeni Halk Pazarı'nda son aşamaya gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki bürokratlarıyla 4 saati aşan bir toplantı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası Haberi

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, "Çelik karkasların montajı, çatı ve iç mekân bölücü panel imalatı tamamlandı, kepenk sistemleri montajı da büyük ölçüde bitirilerek, asma tavan ve zemin kaplamalarına başlandı" dedi. Aynı yerde yapılan Osmanlı Halk Pazarı'nı söz verdikleri gibi 3 ayda tamamlamayı hedeflediklerini belirten Üçpınar, Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca 24 saat yapımı sürdürülen yeni Halk Pazarı'nın çok daha modern ve yangına dayanıklı olduğunu söyledi. Osmanlı Halk Pazarı'nda, 253 dükkân, 1 kooperatif koordinasyon merkezi, mescit, abdesthane tuvaletler yer alıyor. En modern ısıtma ve soğutma sistemiyle kurulan Halk Pazarı, suya ve yangına dayanıklı malzemelerle yapılıyor. Pazarda güvenlik amacıyla 24 saat kamerayla izleme yapılacak. İçeride oluşturulan ızgara sistemiyle, temizlik ve bakımın rahat yapılması sağlanacak. Ara koridorların...