13 / 05 / 2024

büyükyalı bulvar açılış

büyükyalı bulvar açılış

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul projesinin değerini açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul'un 2023 pazar değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

büyükyalı bulvar açılış Haberi

büyükyalı bulvar açılış

İstanbul'un çok renkli kültüründen esinlenerek tasarlanan Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen proje özgün mimarisiyle Avrupa Gayrimenkul Ödülleri kapsamında “En İyi Alışveriş Alanı Mimarisi” ödülüne layık görüldü. 

Gurme restoranları, kafeleri, sanat merkezleri ve zengin etkinlikleriyle yeni cazibe merkezi olacak Büyükyalı Bulvar şehrin tam kalbinde yer alıyor.Büyükyalı Bulvar dünya alışveriş kültüründe son zamanlarda giderek yükselen “gastronomi-eğlence” konseptiyle ziyaretçilerinin tanıştıracak. Büyükyalı Bulvar, kendine has tarzlarıyla Türk ve dünya mutfağının en lezzetli yemeklerini sunan seçkin restoran ve kafeleri, ödüllü şefleri, Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan, sıradışı bir alışverş deneyimi vaat eden organik pazarı ve gurme marketiyle gastronomi dünyasının yeni merkezi olacak.

Türkiye’de bir ilk, sıra dışı bir konsept: Büyükyalı Bulvar Organik Pazar  

Büyükyalı Bulvar’ın organik pazarı, dünyanın en seçkin örnekleri...