30 / 04 / 2024

buz rezidans davası

buz rezidans davası

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Buz Rezidans'ın vergileri ödendi mi?

Vergi hukukunun bu hukuk dallarıyla yakın ilgisi bulunduğu için kimi zaman vergiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunduklarını yazan sayın Faruk, Ataşehir Belediyesi'ndeki rezidans skandalıyla ilgili haberlerine atıfta bulunarak şu tespitlerde bulundu:

Onaltı Dokuz Rezidans'ın silüet davasında son durum!

İstanbul'un siluetine bıçak gibi saplanan 16/9 rezidans projesine ait inşaat ruhsatının iptal edilmesi için dava açan mimar Yusuf Özden şikâyetini geri çekti. Özden davadan feragat ettiği için verilen "ruhsat iptal" ve yıkım kararları da düşecek...

Torunlar GYO'ya asansör kazası için tazminat davası!

TORUN Center rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında ölen 10 işçiden biri olan Hıdır Ali Genç' in yakınları, İstanbul 10. İş Mahkemesinde tazminat davası açtı...

Torunlar'a 1,5 milyon TL'lik tazminat davası!

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torunlar GYO’ya ait rezidans inşaatında, içinde bulunduğu asansörün 15. kattan çakılması üzerine dokuz arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Hıdır Ali Genç’in ailesi, dört şirket hakkında 1,5 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Buz Rezidans Ataşehir ulaşım!

Buz Rezidans Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Buz Rezidans Ataşehir projesi!

Buz Rezidans Ataşehir projesi 27 katlı tek kule olarak yükseliyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Ataşehir'de yükselen projesi Buz Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

buz rezidans davası Haberi

buz rezidans davası

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalar yaşaanan Ataşehir'deki daire ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Zeynep Kılıçdaroğlu'nun 1 milyon dolar olduğu iddia edilen dairesi, 100 bin dolara Güneş gazetesinin sahiplerine satıldı. Buz Rezidans'taki dairenin devir işlemlerinin dün saat 16.00 sıralarında gerçekleştirildi.

Zeynep Kılıçdaroğlu, Güneş gazetesine bir mektup yazmış ve söz konusu daireyi 100 bin dolara satmaya hazır olduğunu açıklamıştı. Kılıçdaroğlu ise daire için "Ev benim üstüme olmadığı için kızımın evi. Gazeteye kızım doğrudan doğruya mektup gönderecek, ‘vekalet verdiğiniz avukatı bildirin, evi satmaya hazırız' diye. Böylece '1 milyon dolarlık' evden kurtulmuş olacağız." demişti.

Güneş gazetesi Kılıçdaroğlu'nun sözlerini haberleştirerek "100 bin dolar hazır tut sözünü. Güneş olarak biz o eve talibiz"...