29 / 04 / 2024

buz rezidans nerede

buz rezidans nerede

Vergi hukukunun bu hukuk dallarıyla yakın ilgisi bulunduğu için kimi zaman vergiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunduklarını yazan sayın Faruk, Ataşehir Belediyesi'ndeki rezidans skandalıyla ilgili haberlerine atıfta bulunarak şu tespitlerde bulundu:

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi!

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sakura Rezidans nerede?

Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Maltepe Kayım Rezidans nerede?

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans'ta fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Kayım Rezidans nerede?

Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Petra Blan Seyrantepe  projesinde daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Peki Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

buz rezidans nerede Haberi

buz rezidans nerede

"İlgezdi, yüzde 50 hissesine sahip olduğu Erguvan inşaat Şirketi'ne kayıtlı olan ve yine Ataşehir sınırları içinde bulunan bir arsadaki 1.137 metrekarelik payını 16 Şubat 2011 tarihinde 675 bin lira karşılığında satın aldı. Yaklaşık üç ay sonra 17 Mayıs 2011 tarihinde bu arsayı Büyük Uzunlar AŞ. Ve kat karşılığı devretti. Bu arsa üzerinde yükselen 28 katlı, 115 daireli lüks apartman binası "BUZ Rezidans" adını taşıyor. İlgezdi, yaptığı anlaşma çerçevesinde 17 dairenin sahibi oldu. İlgezdi, devir karşılığı aldığı 17 daireden ikisini sattığını, kalanları eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile iki kızının üzerine yaptığını belirtti.



Arsa karşılığı inşaat elde edilmesi halinde vergiyi doğuran olay, müteahhidin arsa karşılığı olan konutu (rezidans) arsa sahibine teslimiyle gerçekleşir. Kat karşılığı alınan 17 rezidanstan birinin satılması...