19 / 05 / 2024

buz tsunamisi kanada

buz tsunamisi kanada

Kanada'da gerçekleşecen bu tsunamisi 12 evi yuttu. Buz tsunamisi 15 eve de zarar verdi...

Euro tuzla buz oldu! Düşüyor... Elinde euro olanlar dikkat! Son dakika euro kuru

Euro bugün kaç TL? Piyasalarda son durum ne? Euro bugün düşüşe geçti. Elinde euro olanlar dikkat! Euro bugün tuzla buz oldu, düşüyor... İşte son dakika euro kuru 15 Ağustos 2022...

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Para ve altın piyasası uzmanı İslam Memiş, para ve altın piyasalarının ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dünyada altın ve doların değer kaybettiğini ve piyasaların çok karşışık olduğunu söyledi. Dünya genelinde altın ve dolar resmen tuzla buz oldu!

Brent petrol varil fiyatı tuzla buz oldu! Akaryakıtta beklenen indirim müjdesi geldi! Az kaldı bekleyin

Petrolün varil fiyatlarının son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası resmen tuzla buz oldu. Ardından akaryakıta indirim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Temmuz 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri hafta sonunun ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde resmen tuzla buz oldu. Peki gram altın, çeyrek altın, yarın altın ne kadar? Elinde gram altını olanlar bile baksın! Son dakika altın fiyatları...

Kanada'da yabancıya konut satışı yasaklanıyor! Yasa birkaç ay içinde yürürlüğe alınacak!

RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, Kanada'da yabancılara emlak satışının yasaklanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Benzin ve motorin fiyatlarında piyasaları buz kestiren tahmin! Yükseleceği rakamı söyleyip hayrete düşürdüler

Dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'dan benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili dünyayı buz kestiren bir tahmin geldi. Banka, Avrupa Birliği`nin Rusya`dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrol varil fiyatının 185 doları görebileceğini açıkladı.

Benzin ve motorinde duyanları buz kestiren haber! Petrol zengini ülkede bile kriz patladı

Dünya genelindeki benzin ve motorin krizi devam ediyor. Dünyanın en önemli petrol üreticileri arasında yer alan Irak'ta dahi kriz yaşanması, duyanları adeta buz kestirdi.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Kanada'da konut fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! Hükümet yabancıya konut satışını yasaklamaya hazırlanıyor! 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkede rekor düzeyde artış gösteren emlak fiyatları sebebiyle yabancılara konut satışının iki sene süreyle yasaklanmasını önerdi. 

Kanada'da ev fiyatları yüzde 52 arttı! Kiralık konut bulmak zorlaştı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Kanada'da konut fiyatlarının son iki senede yüzde 52 artması, uygun fiyata kiralık konut bulmayı da zorlaştırdı.

Kanada’da ev almak kolay mı?

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

buz tsunamisi kanada Haberi

buz tsunamisi kanada
Kanada'nın donmuş Dauphin Gölü'nden yükselen buz duvarı saatte 88 kilometre hızla esen rüzgar etkisiyle Ochre River kasabasına geldi. Buz tsunamisi 12 evi yuttu, 15 eve ise zarar...