07 / 05 / 2024

by otel flora residence fiyat

by otel flora residence fiyat

ByOtell Flora Residence’da üç farklı daire konsepti yer alırken daireler gecelik 75 – 150 Euro arası değişen fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor...

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

by otel flora residence fiyat Haberi

by otel flora residence fiyat


ByGroup, turizm sektöründeki deneyimini gayrimenkul sektörüyle birleştirerek bir ilke imza attı. Bu çerçevede İstanbul Ataşehir’deki yeni yatırımı ByOtell Flora Residence’da beş yıldızlı otel hizmeti ile rezidans konforunu bir araya getiren ByGroup, Kasım ayından itibaren kapılarını açtı. Her biri 70 – 90 metrekare arası değişen alanlara sahip 1+1 tarzda inşa edilen 110 daireli ByOtell Flora Residence’da dört kişilik bir ailenin bütün ihtiyacına karşılık verebilecek yaşam odası, mutfak ve banyo yer alıyor.