04 / 05 / 2024

Byconcept evomax

Byconcept evomax

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden birisi olan Termo Teknik tarafından geliştirilen ”EVOMAX Projematik” programı, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

EVOMAX kurulum ve bakım kolaylığı sağlıyor!

110 yıllık tecrübeyle İngiltere’de üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlıyor.

EVOMAX'ı binalarına önem verenler tercih ediliyor!

EVOMAX, gerek kamu kurumlarınca, gerek ekolojik, konforlu ve enerji tüketimini azaltan binalara önem veren proje sahipleri tarafından tercih ediliyor.

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

Yoğuşmalı kazanların faydaları!

Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, merkezi sistemlerde yüzde 20’ye varan verimlilik sağlayan ve bireysel ısıtmanın yerini alma yolunda ilerleyen yoğuşmalı kazan sistemlerini veTermo Teknik’in EVOMAX çözümünü anlattı.

Termoteknik duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax’ı tanıttı!

Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Termoteknik in Konya’da düzenlediği toplantıda, ISG ’un Kraliçe Ödül ’lü (Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax tanıtıldı…

Termoteknik Konya’da Kraliçe Ödül’lü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı tanıttı!

Isı sistemleri alanında Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Termoteknik’in Konya’da düzenlediği toplantıda, ISG’un Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax tanıtıldı...

Termoteknik Evomax kazan ile merkezi ısıtma sistemlerinde yeni bir sayfa açıyor!

Termoteknik tarafından İngiltere’den Türkiye’ye getirilen ve yoğun ilgi gören duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat

Byconcept evomax Haberi

Byconcept evomax

Byconcept’tin ısıtmasında yüksek teknoloji ürünü EVOMAX kullanılıyor


İstanbul’un prestijli projelerinden Byconcept’tin ısıtma sistemlerinde, hava sıcaklığındaki değişime uygun olarak ısı ayarı yapabilen, yüksek tasarruflu Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar kullanılıyor.


İngiltere’de Ideal Boilers tarafından 110 yıllık tecrübeye dayanılarak yüksek teknoloji ile üretilen Termo Teknik markalı EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı sağlayan birçok özelliğe sahip bulunuyor. Türkiye duvar tipi yoğuşmalı kazan ısıtma pazarının aktif oyuncularından biri olan EVOMAX, hem resmi hem de özel projelerde tercih edilen ısıtma markası olmaya devam ediyor.

Gelişmiş özellikler


Farklı ısıtma ihtiyaçlarına uyumlu çalışma özelliği, kompakt boyutları ile az yer kaplamasının yanında, uzaktan kontrol ve yüksek verim gibi kullanım özellikleri Termo Teknik EVOMAX kazanların tercih edilmesinde en önemli nedenlerden. 

Sistem Tasarım Desteği

2013 yılından bu yana...