21 / 05 / 2024

byk

byk

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, bu haftasonu İstanbul'da düzenlenen Turizm Çalıştayı 'nda Alanya'nın sorunlarını da aktardıklarını açıkladı.

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi kuruldu!

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Büyükkara tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

İran ambargosunun kalkması Alanya'ya yarayacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binası açıldı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

BYK Grup İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Grup İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Celal Batuhan Bıyık tarafından 500 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kazım Yanar:Konya için hedef 10 milyon turist!

Konya'yı turizm potansiyeli yönünden değerlendiren, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Konya Bölgesel Yürütme Kurulu(TURSAB BYK) Başkanı Kazım Yanar, Farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan Konya'nın, turizm potansiyeli bakımından 2016 yılında bir büyük pa

Turizm Çalıştayı'nda Alanya'nın sorunları tartışıldı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, bu haftasonu İstanbul'da düzenlenen Turizm Çalıştayı 'nda Alanya'nın sorunlarını da aktardıklarını açıkladı.

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi!

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Fahrettin Çiçek: Ege İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabilir!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti...

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

TÜRSAB Marmaris Armutalan Kültür Merkezi trafosu yok diye kapalı!

TÜRSAB tarafından 3,5 milyon TL'ye yaptırılan ve 7 ay önce törenle açılan kültür merkezi, trafosu olmadığı için faaliyete giremedi. Marmaris BYK Başkanı Özbozdağ, "Trafo kurulmadan bina hizmet veremiyor" dedi.

Bahaettin Kabahasanoğlu : Mersin'i inanç turizmi kurtarır!

Doğu Akdeniz Bölgesi’ndeki turizm sektörünün temsilcileri, Adana Bölgesel Turist Rehberler Odası (ADRO) ve TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu’nun (BYK) organize ettiği iftar yemeği ve ardından düzenlenen toplantıda araya geldi.

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Yayıncılık Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Pişkin, Mehmet Özbey tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

byk Haberi

byk

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, haftasonu İstanbul'da gerçekleştirilen ve 81 ilin kültür müdürlükleri ile 37 TÜRSAB BYK başkanının katıldığı 'Turizm Çalıştayı'nı değerlendirdi. Çavuşoğlu, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile beraber TÜRSAB olarak ikinci çalıştayımızı düzenledik. Çalıştaya bakanlığın 81 il müdürü, müdür yardımcıları, bakanlık müsteşarı, seyahat acentaları, daire başkanları ve genel müdürleri katıldı. Çalıştayda bakanlığa tüm bölgelerde yaşanan problemler anlatıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri de bu konularda notlar aldı. Konuşulan konular arasında Alanya ve Antalya bölgesindeki problemlerimiz arasında öncelikli olarak kaçak acentacılık faaliyeti yapanlar ve bunların denetlenmesi konuları yer aldı. Ayrıca bakanlığın Alanya Turizm Danışma Ofisi'ne daha fazla personel desteği vermesini talep ettik. Bunun yanısıra cip safarilerde çok büyük problemlerimiz var. Sezon...