06 / 05 / 2024

BySolvo Aynalı Takı Dolabı

BySolvo Aynalı Takı Dolabı

Günümüzde yaşam şartları kadar insanların tarzları da mobilya seçerken önemli hale geliyor. BySolvo pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle, ev işlerinizi eğlenceli ve kolay hale getiriyor.

BySolvo'dan hayatı kolaylaştıran ürünler!

Bysolvo, ev dekorasyonunda minimum alandan maksimum faydalanmak için birbirinden ilginç ürünler tasarlıyor. BySolvo, mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor.

Kalinda Koltuk Takımı sadelik ve konforu birleştiriyor!

İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

İncesu Taksan Takım Tezgahları fabrikası icradan satılıyor!

Kayseri İncesu Sultansazı Mahallesi'nde yer alan eski Taksan Takım Tezgahları fabrikası arazisi ve üzerindeki taşınmazlar 48 milyon 571 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Tahincioğlu’ndan Milli Takım'a evdendestekol kampanyası!

Tahincioğlu, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takım’a özel bir kampanya ile destek veriyor. Tahincioğlu sosyal medyada kampanyasıyla “Tezahüratını yap, Milli takıma destek ol, Tahincioğlu’ndan hediyeni kazan!

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

1071 Malazgirt Bulvarı, Öveçler’de bir gecekonduya takıldı!

Marjinal grupların engellemesine rağmen rekor sürede tamamlanan 1071 Malazgirt Bulvarı Öveçler’de bir gecekonduya takıldı. Büyükşehir yola devam etmek için gecekonduyla ilgili değer tespit davasının sonuçlanmasını bekliyor

Sarpıncık RES iptal kararı ıslak imzaya takıldı!

Karaburun Kaymakamlığı’na iletilen İzmir 1. İdare Mahkemesi’nin Karaburun Sarpıncık’taki RES projesinin iptal kararı, ilçe Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi’nin ıslak imza şartına takıldı.

Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.

Maltepe Gülsuyu'ndaki dönüşüm İBB engeline takıldı!

İstanbul Maltepe'de gecekondu mahallesi Gülsuyu'nda tek tek vatandaşlarla görüşülerek hazırlanan imar planı, belediye engeline takıldı.1.5 yıllık çalışma sonucunda ortaya çıkan "yerinde kentsel dönüşüm planı" vatandaşın mülkiyet sorununu çözecekti.

BySolvo Aynalı Takı Dolabı Haberi

BySolvo Aynalı Takı Dolabı

Günümüzde yaşam şartları kadar insanların tarzları da mobilya seçerken önemli hale geliyor.

Evinizin tek bir mekanında daha fazla zaman geçiriyorsanız, o alanı en efektif şekilde kullanmanız gerekiyor. Takı tutkunuysanız takılarınızı özenle korumanızı sağlayan bir dolaba ihtiyacınız oluyor. Güzelliğinize düşkünseniz, aldığınız kozmetiklerin hepsini bir arada bulunduracağınız bir makyaj masası sizin için en önemli mobilya haline geliyor. Modaya meraklıysanız ütü odası değil, duvara monte edilmiş bir ütü masası sorununuzu çözüyor. 


İnsan ihtiyaçlarını ve günümüz şartlarını doğru okuyan, tasarladığı pratik, çok fonksiyonlu ve birbirinden şık mobilyalar satışa sunuluyor. Duvarınızdaki aynanın arkasına ütü masanızı monte edebilir,  ayaklı bir boy aynasını takıların saklandığı bir dolaba dönüştürebilirsiniz. Sadece şifonyer olarak görünen bir mobilyanız, tek bir hareketle makyaj masanız olabilir. Bebeğinizin beşiği yatağınıza bağlanarak bebeğinizle birlikte uyuma lüksünü...