06 / 07 / 2024

C tipi cezaevi yıkımı

C tipi cezaevi yıkımı

İzmit Yenimahalle ile Serdar Mahallesi arasında bulunan ve 1955 yılında yapılan C tipi cezaevi binası tamamen yıkıldı. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra ise alanda okul inşaatları başlayacak.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'i tamam!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ndeki dev salon inşaatında sona gelindi!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi’nde FETÖ’cü hainlerin yargılanması için geçen ağustosta inşaatına başlanan dev salonda son hazırlıklar yapılıyor. İlk dava 28 Şubat’ta...

Gaziantep'te bin 500 kişilik T tipi cezaevi yapılıyor!

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı planlanan bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevi temel atma töreni ile ilk kazma vuruldu.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

FETÖ, İstanbul Park'ı cezaevi yapacaktı!

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

Metehan Kavuk yakalandı!

İzmir'de FETÖ soruşturmasında örgüte finans desteği sağladığı öne sürülen Metehan Kavuk İzmir'de bir sokakta yürürken yakalandı. Metehan Kavuk'un adliyeye götürüleceği ve tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından babasının da kaldığı Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi'ne konulacağı bildirildi.

182 yeni cezaevi inşa edilecek!

Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nde kalan tutukluları cezaevlerinde yatacak yer kalmaması nedeniyle Adalet Bakanlığı’na yaptıkları başvuruya bakanlık 182 yeni cezaevi yapılacağı cevabını verdi.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

C tipi cezaevi yıkımı Haberi

C tipi cezaevi yıkımı

İzmit Yenimahalle ile Serdar Mahallesi arasında bulunan ve 1955 yılında yapılan C tipi cezaevi binası tamamen yıkıldı. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra ise alanda okul inşaatları başlayacak


İzmit Yenimahalle ile Serdar Mahallesi arasında bulunan C tipi cezaevi tamamen yıkıldı. 1955 yılından bu yana bölgede C tipi cezaevi olarak hizmet veren binanın yıkım işlemleri yaklaşık bir ay sürdü. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla binalara ilk darbe vurulmuş fakat ilk yıkımın ardından yaklaşık 15 günlük bir gecikme olmuş ve bina yıkılamamıştı. Prosedürler tamamlandıktan sonra cezaevi binası tamamen yıkıldı.


ÜÇ OKUL GELECEK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, C tipi cezaevinin konumundan dolayı bu alanın bir lise kampüsüne dönüştürülmesi istediğini açıklamıştı. Bunun üzerine girişimler yapılmıştı. Bunun sonucunda şehir merkezinde bulunan İzmit Lisesi,...