07 / 07 / 2024

Cabir Eravcı

Cabir Eravcı

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Mucuk, Hakkın Eravcı ve Cabir Eravcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümiraniye'de kuruldu.

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

Cabir Yapı imzasıyla, İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Bahçeşehir’de  yükselen Mirabella Bahçeşehir doğa ile iç içe müstakil bir yaşam alanı sunuyor.  Mirabella Bahçeşehir projesi satışa çıktı. İşte Mirabella Bahçeşehir konut fiyatları...

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları “CYC Select Urla projesi ile Urla’da başka bir hayatı mümkün kılacaklarını dile getirdi.

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Cabir Akyıldız tarafından kuruldu.

Lavori Yapı İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Lavori Yapı İnşaat  Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Mustafa Zeki, Hakkı Eravcı tarafından kuruldu.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Nevsan Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nevsan Yapı Anonim Şirketi Hakkı Eravcı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doran Enerji İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Doran Enerji İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selma Pekdemir ve Cabir Pekdermir ortaklığında kuruldu.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Turkuaz İş Makinaları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz İş Makinaları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurullah Cabir Kahraman, Reyhan Türk Kahraman ve Hayrettin Türk ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Mucuk, Hakkın Eravcı ve Cabir Eravcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümiraniye'de kuruldu.

Cabir Eravcı Haberi

Cabir Eravcı

Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Mucuk, Hakkın Eravcı ve Cabir Eravcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümiraniye'de kuruldu.


Kral Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Her türlü inşaat işleri yapmak,yaptırmak aracılık etmek ve inşaat taahhüt işleri yapmak,yaptırmak ortaklıklar kurmak B- Her türlü inşaat malzemeleri almak,satmak,imalatını yapmak,yaptırmak ithalatını ve ihracatını yapmak,ortaklıklar kurmak C- Her türlü inşaat hafriyat işleri yapmak,aracılık etmek,ortaklıklar kurmak,kurulmuşlara ortak olmak, D- Her türlü nakliye işleri yapmak,yaptırmak aracılık etmek, E- Her türlü kara,hava,deniz nakliye araçları almak,satmak,aracılık etmek bayilikler,acentelikler,mümessilikler almak vermek. F- Her türlü mesken ve iş yeri için iç mimarı ve dekorasyon hizmetleri ile alçı,alçıpan,kartonpiyer iç ve dış dekorasyon hizmetleri, bilumum seramik,fayans kalebodur,lavoba,mutfak banya, halı boya...