02 / 05 / 2024

cadde 24 yılbaşı kampanyası

cadde 24 yılbaşı kampanyası

Gayrimenkul sektöründe yılbaşı kutlamaları başladı. Kutlamalarda, firmalar yatırımcılarına birbirinden cazip fiyatları içinde barındıran kampanyaları hediye ediyor. Kampanyadaki konutlar haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte kampanyalı projeler;

MademeCoco'dan dev yılbaşı indirimleri start aldı! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mademe Coco'da yılbaşı kampanyasını başlattı. Peki Mademe Coco'da hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

Halkalı Cadde 24 Projesi!

Halkalı Cadde 24 Projesi 119 adet home ofis, 69 daire ve 70 dükkandan oluşuyor. Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta olan proje 40 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Cadde 24 yüzde 30 kazandırdı!

Cadde 24’deki konutların tüm satışını iki haftada tamamlayan 24 Gayrimenkul’ün CEO’su Ahmethan Yılmaz “Ana ilkemiz yatırımcının “en doğru lokasyon – en iyi fiyat”lı projelerle maksimum kâr elde etmesini sağlamaktır.

Yılbaşında 2 binden fazla kişi seyahat edecek!

Setur, bu sene yeni yıla farklı noktalarda girmek isteyen seyahat severlere cazip yurtiçi ve yurtdışı seçenekleri sunuyor. Bu yıl yılbaşında yurtiçinde ve yurtdışında 2 binden fazla kişinin seyahat etmesi bekleniyor.

Akbatı'da sürpriz yılbaşı çekilişleri başladı!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hazırladığı sürprizlerle ziyaretçilerinin yeni yıl heyecanına ortak olacak. Yılbaşı için çocuklara ve büyüklere özel programlar hazırlayan Akbatı, şanslı bir ziyaretçisine araba hediye edecek.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Bursa'da teleferik yılbaşına kadar kayak pistlerine ulaşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'dan teleferiğe binen vatandaşlar 22 dakikalık yolculukla Uludağ'daki kayak pistinin önüne kadar ulaşacak. Bu konforu yılbaşından itibaren sunacağız" dedi

Bursa teleferik açılışı yılbaşında yapılacak!

Bursa’da toplam 9 kilometrelik uzunluğa sahip olacak teleferik hattı, yılbaşından itibaren hizmete açılacak. Başkan Altepe, teleferiğin 2. etabıyla da hem Bursa’nın ve esnafın kazanacağını hem de kent turizminin gelişeceğini sözlerine ekledi.

Yılbaşı turlarının yüzde 50'si şimdiden doldu!

Çeşitli tur şirketlerinden derlenen bilgiye göre, bu yıl perşembe gününe denk gelen 1 Ocak'ın bir gün sonrasını veya önceki üç günü hafta sonuyla birleştirerek düzenlenen yılbaşı turlarının bedeli 199 eurodan 649 euroya kadar uzanıyor.

Yılbaşı turlarının yarısı 1.5 ay önceden doldu!

Yılbaşını hafta sonu tatiliyle birleştirecek tatilciler birbirinden farklı seçeneklerdeki “yılbaşı turları”nın yüzde 50’sini şimdiden doldurdu. Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar konu ile ilgili açıklama yaptı.

Teknolojik ürün teşviki yılbaşından önce geliyor!

Teşvik sistemini interaktif hale getirdiklerini, sadece 2014’te 5 defa yenilediklerini ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yüksek teknolojili ürünlere uygulanacak yeni teşviklerin yılbaşından önce uygulamaya gireceğini belirtti

Cadde 24'ten dükkan satın alanlar francishe firmalar ile buluşturuluyor!

24 markalı konseptler geliştiren 24 Gayrimenkul, Halkalı’da yer alan ve “home-office”leri kısa sürede satılan Cadde 24 projesinin ticari birimlerini üç hafta önce satışa sunmuştu. Projenin yüzde 70'i iki hafta içerisinde satıldı...

cadde 24 yılbaşı kampanyası Haberi

cadde 24 yılbaşı kampanyası

DEMİR ROMANCE

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, "Yüzde 5 peşin, Ağustos'ta taşın" kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken, ödemeye Ağustos 2015'te başlanabilecek. Ev almak isteyenlere "Şimdi al, teslimde öde" diyen kampanya 31 Aralık 2014'e kadar geçerli olacak.Beylikdüzü'nde 1 + 1,2 + 1,3+1, 4+1, 4,5+1 gibi farklı daire seçenekleri ve 28 adet villa ile inşa edilen proje için düzenlenen kampanya için Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir şunları söyledi, "Demir Romance teslimat öncesi süreçte alıcısına prim kazandırırken, asıl primini teslimattan itibaren kazandıracak. Demir Romance'ın tüm dairelerinde kullanılan akıllı ev teknolojisi, merkezi lokasyonu, site içi imkânları ve kalitesi alıcısının hem yaşam hem de yatırım değerini yükseltiyor. Demir Romance, bölgesine...