05 / 05 / 2024

Cadde Life alibeyköy

Cadde Life alibeyköy

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Alibeyköy-Maslak Enerji İletim Hattı imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Sarıyer İlçesi, Alibeyköy - Maslak Enerji İletim Hattının 7-11 Numaralı Direkler Arasının Deplase Edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Samsun Çiftlik Cadde AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti. İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı.

Panaroma Life'ın yüzde 90'ının satışı tamam!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandığını söyledi.

Alibeyköy 5. Levent’te 3 ayda 766 konut satıldı!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle İstanbul'daki TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul’un yeni semti 5. Levent’te, 3 ayda 766 konut satıldı.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri!

5. Levent Evleri Torunlar GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy’de inşa ediliyor. Eyüp Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Alibeyköy 5.Levent'te 24 ay 0 faiz imkanı!

İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen 5.Levent projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 4 bin 64 adet konuttan meydana gelen projede 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans nerede?

Toplam 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. Projede 4 bin 64 adet daire bulunuyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans nerede?

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon!

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi Alibeyköy ‘de inşa ediliyor.

Alibeyköy'de tapu sorunu çözüme kavuşuyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için vakıflar meclisinden takas kararı çıktı.

Alibeyköy’ün tapu sorunu çözülüyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerinin tapularını alabilmeleri için vakıflar meclisinden takas kararı çıktı.

Alibeyköy’de tapu sorunu çözülüyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için Vakıflar Meclisi’nden takas kararı çıktı.

Cadde Life alibeyköy Haberi

Cadde Life alibeyköy

Cadde Life projesi, Eyüp'te Özsaha İnşaat imzası ile yükseliyor. İnşaat çalışmaları hızla devam eden Cadde Life'ta daire teslimlerinin 2018 Mart'ta yapılması planlanıyor.

Alibeyköy Namık Kemal caddesi üzerinde konumlandırılan Cadde Life'ta 76 daire ve 5 dükkana yer veriliyor. Projede 2+1 tipli daireler bulunuyor. Konut alanları 85 metrekare ile 122 metrekare arasında değişiyor.

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde 1650 metrekare inşaat alanına sahip Cadde Life, yeni yapılan metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede ana erterlere ve ilköğretim, liseye yakın konumda yer alıyor.

Proje içerisinde otopark, fitness salonu, fin hamamı, sauna, çocuk oyun parkı ve yüzde 60 yeşil alan peyzajı bulunuyor.

Satışların başladığı Eyüp Cadde Life'ta 2+1 daire fiyatları 450 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiyor. Projede anlaşmalı...