02 / 05 / 2024

Cadde Rezidans konutları

Cadde Rezidans konutları

Bağcılar Cadde Rezidans iletişim bilgileri haberimizde mevcut. 10 kattan oluşan tek blok şeklinde tasarlanan projede yer alan dairelerin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gebze Emlak Konutları'ndaki 11 cadde dükkanına 9 milyon TL'lik teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile ihaleye çıktı. İhale sonucunda 11 adet bağımsız bölüme 9 milyon 21 bin TL'lik teklif geldi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap cadde dükkanları 27 Aralık'ta satışta!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Dükkan fiyatları 469 bin TL'den başlıyor...

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Niğde Emlak Konutları'nda 16 adet cadde dükkanı satılıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 16 adet cadde dükkanı 20 Haziran Perşembe günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi!

Mesa Cadde Konutları fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi...

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi!

Cadde Varlık Rezidans fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cadde Varlık Rezidans projesinde toplam 510 daire ve 40 dükkan olacak...

Kepezaltı-Santral Mahalleleri'nde imar tamamlandı!

Antalya'da 1970'li yıllarda daha iyi iş için göçle gelen insanların kurduğu Kepezaltı ve Santral mahallelerinde yakın bir zamanda rezidans konutlar, iş merkezleri yükselecek.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Park Rezidans Cadde'de Koleksiyon mobilyaları kullanılacak!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Park Rezidans Cadde için Koleksiyon mobilya ile anlaşmaya vardı.

Cadde Rezidans konutları Haberi

Cadde Rezidans konutları

Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde daire fiyatları 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 32 tane konuttan oluşuyor. 


Satış süreci devam eden Bağcılar Cadde Rezidans 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.


Bağcılar Cadde Rezidans iletişim için 0212 550 76 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede yer alan dairelerin alanları 110 metrekare şeklinde tasarlandı. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Mahmutbey'de yükselen Cadde Rezidans Güneşli projesinde fitness merkezi, açık otopark, kapalı otopark, lobi, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için 120 ay vade avantajı sağlanan Güneşli Cadde Rezidans 1.550 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 10 katlı tek blok olarak dizayn...