02 / 05 / 2024

Cadde Rezidans ne durumda

Cadde Rezidans ne durumda

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Konutları 1.550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Cadde Rezidans ödeme planı...

Bağcılar Cadde Rezidans iletişim!

Bağcılar Cadde Rezidans iletişim bilgileri haberimizde mevcut. 10 kattan oluşan tek blok şeklinde tasarlanan projede yer alan dairelerin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Gayrimenkulde açık cadde trendi geri döndü!

Pandemiyle birlikte sosyal izolasyonun geri dönmesi, konuttan AVM’ye kadar birçok gayrimenkul projesinde açık cadde trendini öne çıkardı. 

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor. Peki Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Cadde Rezidans ne durumda Haberi

Cadde Rezidans ne durumda

Cadde Rezidans 'ta yer alan daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey bölgesinde hayata geçiriliyor.


Cadde Rezidans ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Projede 32 tane daire ile birlikte 3 tane dükkan da bulunuyor.


Daire teslimleri 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek olan Cadde Rezidans 10 kattan oluşan tek blok halinde inşa ediliyor. Proje 1.550 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde yer alan konutlar 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan konutların alanları 110 metrekareden oluşuyor.


Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan Cadde Rezidans Güneşli 'de lobi, açık otopark, fitness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım...