05 / 05 / 2024

Cadde Rezidans yol tarifi

Cadde Rezidans yol tarifi

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans projesi Güneşli - Mahmutbey'de 1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Cadde Rezidans adres bilgileri!

Cadde Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Erzurum Yıldızkent'e yeni cadde!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtine yeni bağlantı yolu yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde yeni bir cadde açıldı.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Cadde Rezidans yol tarifi Haberi

Cadde Rezidans yol tarifi

Cadde Rezidans telefon numarası 0212 550 76 30. Projenin satış ofisiyle iletişime geçmek istiyorsanız bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 


2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 32 adet daire bulunuyor.


Cadde Rezidans Mahmutbey projesinde dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlayarak 310 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projedeki dairelerin alanları 110 metrekare olarak belirlendi. 


Kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi, fitness merkezinin yer aldığı Cadde Rezidans projesinde kişiye özel planı oluşturuluyor ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Cadde Rezidans nerede?

Adres: Güneşli Mh., Mahmutbey Yolu No:182 34200 Bağcılar/İstanbul


Cadde Rezidans telefon numarası

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur...