06 / 05 / 2024

caddebostan etkinlik alanı

caddebostan etkinlik alanı

İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde, Sultanahmet dahil, 9 farklı noktada TRT canlı yayını, 9 farklı noktada DJ Performansı ve yine 8 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılacak...

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Halk GYO Caddebostan binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Caddebostan binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul'u hangi parayla yapacaksın?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı Etkinlik Alanı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Adalet ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konulu toplantıda kadın muhtarlarla buluştu. Kanal İstanbul tartışmasına da değinen Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'un hangi parayla yapılacağını

Halk GYO Caddebostan binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Caddebostan Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul projelerini anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen Cumhur İttifakı'nın "Büyük İstanbul Mitingi"nde İstanbul projelerini anlattı...

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

caddebostan etkinlik alanı Haberi

caddebostan etkinlik alanı


İstanbul, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na evsahipliği yapmak için, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, Tokyo ve Madrid ile yarışıyor.


7 Eylül 2013 tarihinde (yarın) (TSİ) ile, 23.30-00.30 saatleri arasında, (Buenos Aires yerel saati ile, 16.30-17.30 saatleri arasında) yapılacak oylamada, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına evsahipliği yapacak şehir açıklanacak.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılımıyla Buenos Aires'e dev bir ekip çıkartma yaptı.


İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde, Sultanahmet dahil, 9 farklı noktada TRT kanalıyla Canlı Yayın, 9 farklı noktada DJ Performansı ve yine 8 farklı noktada Havai Fişek Gösterileri yapılacak.


Sultanahmet’te saat: 19.00’dan sonra DJ Performansı, 22.00’dan sonra TRT’nin Canlı Yayınına geçilecek ve Canlı Yayın sonuçlar açıklanana kadar sürecek..


Sultanahmet’teki etkinlik Gençlik...