26 / 08 / 2024

Caddepark Erenköy ödeme koşulları

Caddepark Erenköy ödeme koşulları

Konutların 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Cadde Park Erenköy ödeme koşullarına göre konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanıyor. Proje, 14 katlı tek bloktan meydana geliyor...

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy Evleri 30 Haziran'da teslim!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak.

Caddepark Erenköy Evleri'nde teslime sayılı günler kaldı!

A plus butik projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat’ın, kentsel dönüşüm projelerinin en prestijlisi Caddepark Erenköy’ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi 'ndeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy 'ü 30 Haziran'da teslim etmeye hazırlanıyor.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

A plus butik projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat’ın, kentsel dönüşüm projelerinin en prestijlisi Caddepark Erenköy’ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Erenköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Erenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İçerenköy su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin İçerenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 20:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

TCDD, Erenköy'de 11 konutu satışa çıkardı!

TCDD, İstanbul'un Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'nde 2964 ada 95 parselde bulunan 10 konutu ve 1 tarihi eser nitelikli konutu ihale satışa çıkardı. İşte Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün o ihale yeri ve zamanı...

Erenköy'de TCDD'den satılık 11 daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Kadıköy Erenköy'de yer alan 11 daireyi satışa çıkarıyor. İhalesi 10 - 13 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle yapılacak.

Siyah Kalem Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem Köy Zekeriyaköy ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. Yüzde 50 peşinatla ise sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor...

Efedra Çekmeköy ödeme koşulları!

Efedra Çekmeköy ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Çekmeköy Ary Efedra projesinde otopark, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, fitness center, kafeler ve sauna bulunuyor...

İçerenköy su kesintisi 23 Ekim 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin İçerenköy mahallesinde deplase edilen ana isale hattı arızası nedeni ile 23 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 23:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Caddepark Erenköy ödeme koşulları Haberi

Caddepark Erenköy ödeme koşulları

3 oda 1 salon dairelerin 150 metrekare alana sahip olduğu Cadde Park Erenköy ödeme detaylarından önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede satış süreci lansman sonrası başlayacak. 


Cadde Park Erenköy satış fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dubleks dairelerin alanları 282 metrekare olarak belirlendi. Projenin lansmanı 19 Haziran'daa (yarın) yapılacak.  


14 katlı tek bloktan oluşan Erenköy Caddepark projesinde fitness, sauna, 2 katlı kapalı otopark gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 



Aydoğan İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu yakası Erenköy Bağdat Caddesi üzerinde yaşama geçirilen Cadde Park Erenköy ödeme bilgileri dahilinde peşin ödeme de yapılıyor. Projede yer alan dairelerin hepsi 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


12 bin 177 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Cadde Park Erenköy teslimleri 2015 yılının yaz...