05 / 05 / 2024

çadır kent nedir

çadır kent nedir

Kobani’den gelen sığınmacılar için hazırlanan Suruç’taki çadır kent tamamlandı. 35 bin kişinin kalacağı çadır kentin 1 ayda inşa edildiğine dikkat çeken Şanlıurfa Valisi Küçük, kampın 15 Ocak’ta resmen açılacağını söyledi.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Şanlıurfa çadır kent görenleri büyülüyor!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor.

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak Çadırı yoğun ilgi görüyor!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015 Müzayedesi başladı!

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofısi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı müzayedesi bugün gerçekleşiyor!149 bin TL'ye ofis!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de saat 10:00'da gerçekleşecek. Projede 220 adet daire satışa çıkacak.

Emlak Çadırı müzayedesi!

Emlak Çadırı müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de gerçekleşecek. Müzayede 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak.

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları!

Emlak Çadırı 2015 ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Emlak Çadırı 2015 'te yer alan 220 adet ev Medikule İstanbul Rezidans ‘ta bulunuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 'nda bugün 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi!

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir’de düzenlenecek. Emlak Çadırı 2015 fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim?

Emlak Çadırı 2015 müzayedesi bugün saat 10:00’da gerçekleşecek. Projede 240 bağımsız bölüm açık arttırma usulü satışa sunulacak.Peki Emlak Çadırı 2015 Evleri ne zaman teslim edilecek?

çadır kent nedir Haberi

çadır kent nedir

Türkiye terör örgütü IŞİD’in Kobani’ye yaklaşık 3 ay önce saldırmasıyla kaçan çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 200 bin Suriyeli Kürt’e kucak açtı. Geçici barınma merkezine yerleştirilen Suriyeli Kürtler için hazırlanan Suruç’daki çadır kent bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. AFAD ve TOKİ, yoğun çalışmaları sonucunda yapımına başlanan çadır kentin Ocak ayının ilk haftası açılışı yapılacak ve 35 bin mülteci yerleştirilecek. Bir şehri aratmayan çadır kenti yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede hazırladıklarını kaydeden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “454 işçi 234 araçla kampta gece- gündüz çalıştı” dedi.


İlk etapta 3 bin 500 çadır


Vali Küçük, çadır kente mültecileri 15 Ocak’tan itibaren almaya başlayacaklarının müjdesini verdi. Çadır kentin kış şartlarına elverişli ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek planlandığını kaydederek, “Asgari 32 bin...