03 / 05 / 2024

Cafer Kara biyografi

Cafer Kara biyografi

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Cky Proje Geliştirme Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cky Proje Geliştirme Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Cafer Kara ve Şengül Kara tarafından kuruldu.

Türkiye'deki konutların yüzde 60'ı 20 yaşın üzerinde!

Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, Kaş Aydın Haber Gazetesi'ndeki yazısında depreme karşı kentsel dönüşümün önemli olduğundan bahsetti. İşte Cafer Kara'nın o yazısı...

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Bir müddet durmuş olan Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatına tekrar başlandı. Koçoğlu İnşaat mühendisleri ve işçileri inşatta tekrar çalışmalara başladı. İnşaatın kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Seyhan Cafer Paşa Camii 300 günde tamamlanacak!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

Adana Cafer Paşa Camii yeniden inşa edilecek!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Karaöz Çepeli Göleti ve Sulaması ikmali inşaat işinin sözleşmesini imzaladı.

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı neden durdu?

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı yine durdu. 25 Aralık'ta bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı, Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı yeniden durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Cafer Kara biyografi Haberi

Cafer Kara biyografi

Cafer Kara kimdir?

Cafer Kara, 17 Ağustos 1962 tarihi Niğde doğumlu. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan  Cafer Kara, bugün Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı.


Cafer Kara, 1987-1999 yılları arasında Şanlıurfa’da GAP projesi kapsamında Harran Ovası Sulama işlerinde Köy Hizmetlerinde Mühendis olarak çalıştı.


1995-1996 yılları arasında görevli olarak İtalya’da sulama konusunda çalıştı. 


Cafer Kara, 1999 yılından itibaren ailenin sahibi olduğu Çukurova Gayrimenkul grubunun içerisinde kendi kurduğu Çukurova Kent Yapı A.Ş. şirketinde gayrimenkul projeleri geliştirmekte ve uygulamasında çalışıyor.


Çukurova Kent Yapı AŞ.’ Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Cafer Kara Şanlıurfa’da memur iken alınan "teşekkürler" ve "İtalya- Bari Valenzeno fahri hemşehrilik ve dostluk elçisi" belgesine sahip. 


Cafer Kara evli ve iki çocuk babası.


Çukurova Gayrimenkul

1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan 20 yıllık geçmişi ile gayrimenkul...