03 / 05 / 2024

Çağatay Ulusoy zekeriyaköy ev

Çağatay Ulusoy zekeriyaköy ev

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Zekeriyaköy'de yer alan Cansit Villaları’ndan kendisine aylık 16 bin TL'ye lüks bir villa kiraladı...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Çağatay Ulusoy zekeriyaköy ev Haberi

Çağatay Ulusoy zekeriyaköy ev

Genç kızların sevgilisi, yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy şehrin karmaşasından kaçmak için kendini doğaya attı. Akşam'da yer alan habere göre, Uluusoy Zekeriyaköy’den 16 bin TL’ye 4 katlı lüks bir villa kiraladı.

Genelde popüler dizilerde rol alan Çağatay Ulusoy,  yeni dizisinden bölüm başı 50 bin TL alacak. İstinye’de oturan oyuncu, Hazal Kaya, Derya Tuna, Tan Sağtürk, Emel Sayın ve Özcan Deniz gibi ünlülerinde yaşam sürdüğü Zekeriyaköy’e taşındı. Ulusoy, Cansit Villaları’ndan kendisine lüks bir villa kiraladı.

2 dönüm arazisi var

Ulusoy'un yeni evi havuzlu ve 4 katlı. 600 metrekare büyüklüğünde olan villa için aylık 16 bin TL kira ödeyecek. Oyuncu yakın arkadaşlarını evinde ağırlayarak ilk partisini de...