30 / 04 / 2024

Çağıner grup mersin avm

Çağıner grup mersin avm

ÇAĞINER Şirketler Grubu, Ada’da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm çok yakın…

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

6 soruda TOKİ Mersin Sosyal Konut Projesi 2022! Mersin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Mersin projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mersin 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Mersin 2022 başvurusu…

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

MiaPort Concept satılık!

Çağlayan Grup imzasıyla hayata geçirilen MiaPort Concept  projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte MiaPort Concept satılık daireler...

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Öner tarafından kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Çağıner grup mersin avm Haberi

Çağıner grup mersin avm

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) için turizm sektörünün ayrı bir önemi var. Ne de olsa ekonomisi halen büyük oranda bu sektöre dayanıyor. Ancak Yavru Vatan yeni yatırımlarla birlikte sağlık ve tarım sektöründe de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

DEİK Türk-KKTC İş Konseyi Başkanı Dimağ Çağıner, Ada’nın önde gelen otellerinden Acapulco’nun bağlı olduğu ÇAĞINERŞirketler Grubu’nun da İcra Kurulu Başkanı. Henüz 38 yaşında olan Çağıner Ada’nın sadece ekonomisiyle değil siyasetiyle de yakından ilgili. Çağıner’le hem ailesinin işlerini hem de Ada ekonomisi ve siyasetindeki son gelişmeleri şöyle yorumladı;

Babam Ünal Çağıner 1978 yılında Akgünler Turizm’i kurarak turizm sektörüne girmiş. 1981 yılında şu anda Acapulco Oteli’nin bulunduğu araziyi kiralamış. Önce restoran ve bungolov işleterek işe başlamış. Kazandıklarıyla Acapulco Oteli’ni kurmuş. Acapulco Oteli’nin oda sayısını zaman...