16 / 05 / 2024

Çağlar Kılıç

Çağlar Kılıç

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Nebula Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nebula Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağlar Kılıç, Ali Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

Bakan Nebati’den ‘enflasyon’ açıklaması! Fiyat artışları nasıl seyredecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TÜİK enflasyon verilerini açıklamasının ardından bir açıklama yaptı. Peki fiyat artışları nasıl seyredecek? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Lasca Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lasca Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de Recep Şen ve Muhammet Çağlar Kılınç ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Çağlar Kılıç Haberi

Çağlar Kılıç

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.


Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak b) Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi hesabına gayrimenkuller, araziler ve arsalar satın almak, gerek kendi arsası gerekse başkalarının arsaları üzerine mesken, işyeri, fabrika, depo, villa, otel, motel, tatil köyü, okul, dershane, hastane inşaatları yapmak, yaptığı bu inşaatları kullanmak, kiraya vermek, satmak ve bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak veya yaptırmak. c) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar,...