04 / 05 / 2024

Çağlayan Köşkü

Çağlayan Köşkü

1942 yılında Belediye, Prost planı çerçevesinde Kağıthane'de yeşil bir alan tesis edecekmiş. Bu alanda bulunan İmrahor Köşkü belediye tarafından satın alınacakmış ve aynı bölgedeki Çağlayan Köşkü'de yıktırılacakmış.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çağlayan ve Aysun Çağlayan ortaklığında kuruldu. 

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Studio A Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studio A Mimarlık Limited Şirketi, Cansu Altıntaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim 'de İstanbul, Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Andelip Esat Sokak 'ta kuruldu.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Çağlayan Köşkü Haberi

Çağlayan Köşkü



Kağıthane'de yeşil saha kuruluyor


Çağlayan ve İmrahor köşkleri Heyeti Vekile kararıyla Belediye'ye verilecek


    Kağıthane'deki Çağlayan ve İmrahor köşkleriyle diğer eserlerin bulunduğu saha, şehir planına göre yeşil sahaya dahildir. Belediye, yeşil sahayı tesis etmek için hükümete müracaatta bulunmuştu.

    Belediye'nin müracaatını tetkik eden Vekiller Heyeti kararı belediyeye bildirilmiştir. Bu karara göre İmrahor Köşkü kararlaştırılacak bedel mukabilinde ve tamiri mümkün olmadığı anlaşıldığından yıktırılacak olan Çağlayan Köşkü de parasız olarak Milli Emlak'tan belediyeye devredilecektir.

    Ancak Çağlayan Köşkü'nde bulunan ve Lale Devri'nden kalma tarihi eserlerden (Cedveli sim) ile şelale ve havuzun belediye tarafından ihya edilmesi Vekiller Heyeti'nin kararları cümlesindendir. 

    Malumdur...