02 / 05 / 2024

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Ahlat Gençlik Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılış törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi Haberi

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi


Çağlayan Mahallesi’nde temelleri atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ile Kağıthaneli gençler yeni bir sosyal merkeze kavuşacak.


Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak.



Farklı birimlerden oluşacak kompleksin temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, oda başkanları, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, basın mensupları ve ilçe sakinleri katıldı.


Kağıthane’de 360 derece dönen kulede yemek keyfi yaşanacak


Zamanı hizmete dönüştürerek yeni projelerle ilçenin çehresini değiştiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Gençlik merkezini vatandaşlarımızın tüm ilçeye hakim olacağı güzel bir kompleks haline getireceğiz. Kuleyi lale şekline dönüştüreceğiz. İçerisine de vatandaşlarımız...