06 / 05 / 2024

Çağlayandibi Şelalesi projesi

Çağlayandibi Şelalesi projesi

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı..

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Denizli Beyağaç 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Beyağaç’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Beyağaç’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç’da sosyal konut projesi...

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

HNN Yapı Teknik A.Ş Northgate Ankara projesi!

HNN Yapı Teknik  Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkıyor. 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan proje 379 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Kemalpaşa Nif Erbek projesi!

Kemalpaşa Nif Erbek projesi ile ilgil detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kemalpaşa Nif Erbek projesi detayları ve lokasyon bilgisi...

10 soruda TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi!

TOKİ'nin Talep Organizasyon Yöntemi ile hayata geçirmeyi planladığı TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi için başvuru dönemi yaklaşıyor. 

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

DYO'nun 'Ustalığa Değer' projesi hız kesmiyor!

DYO’nun geçen yıl başlattığı ‘Yarınlar İçin Değer’ projesi altındaki ‘Ustalığa Değer’ bu sefer Isparta’da yapılıyor. DYO güllerin ve göllerin şehri Isparta’daki ustalara eğitim verdi.

11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi!

Dolmabahçe Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli’nin ilk ayağı olan Maçka Parkı'nda etüt çalışmalarına başlandı. İşte, 11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi..

Çağlayandibi Şelalesi projesi Haberi

Çağlayandibi Şelalesi projesi

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı.


Gümüşhane Doğa Koruma ve Milli Parlar Şube Müdürü İlbeyi Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çağlayandibi Şelalesi'nin, Örümcek Ormanları güzergahında bulunmasının turizm açısından önemini artırdığını ifade etti.


Çağlayandibi Şelalesi'nin bulunduğu alanın, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca tabiat parkı ilan edildiğini belirten Aydın, "Bu ilimiz turizmi açısından önemli gelişmedir. Şiran ilçemizdeki Tomara Şelalesi, Zigana Dağı'ndaki Limni Gölü ve Torul ilçesindeki Artabel'den sonra Çağlayandibi Şelalesi dördüncü tabiat parkımız oldu" dedi.


Aydın, Çağlayandibi Şelalesi'ne ahşap yürüyüş yolu, manzara seyir terası ve kameriye yapımı için proje hazırladıklarını dile getirerek, projeyi Orman ve Su İşleri Bakanlığına sunduklarını söyledi.


Bakanlığın onayının ardından şelaleye ulaşmak için ahşap yürüme parkuru, manzara seyir...