03 / 05 / 2024

Çağrı Acı kimdir

Çağrı Acı kimdir

Çağhan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Acı, kapıdaki tehlikeye dikkat çekerek, "Acil tedbir alınmazsa, inşaat sektöründe yaşanan olumsuzluklar diğer tüm sektörleri de etkileyecek dedi.

Müteahhitlerimiz dünya markalarıyla yarışıyor!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Acı, dünyanın en sıkıntılı bölgelerinde dev projeler yaşama geçiren Türk müteahhitlerin, bu alanda dünya markalarıyla yarıştığını söyledi. Acı, Ankaralı firmaların da yarışta yerini aldığını ifade etti...

Çağrı Acı: Müteahhitlerimiz dünya markalarıyla yarışıyor!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Acı, dünyanın en sıkıntılı bölgelerinde dev projeler yaşama geçiren Türk müteahhitlerin, bu alanda dünya markalarıyla yarıştığını söyledi. Acı, Ankaralı firmaların da yarışta yerini aldığını ifade etti...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Acıpayam'da 343 ağır hasarlı, 272 az hasarlı yapı tespit edildi!

Acıpayam'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrası ilçe “afet bölgesi” ilan edildi. Depremin ardından 343 ağır hasarlı ve yıkık, 272 az hasarlı yapı tespit edildi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Çağrı Emlak'ın acı günü! Galip ve Celal Çınar'ın annesi vefat etti!

İstinye esnaflarından Çağrı Emlak’ın sahibi Galip-Celal Çınar kardeşlerin annesi vefat etti...

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Lokman Çağrıcı kimdir?

Lokman Çağrıcı'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bağcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir? Lokman Çağrıcı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çağrı Küçükay kimdir?

Ortağı olduğu Arten DC bünyesinde sürdürmekte olan Mimar Çağrı Küçükay kimdir? Çağrı Küçükay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Çağrı Küçükay..

Aydın Baruş'tan kentsel dönüşüme destek çağrısı!

Bolu Valisi Baruş belediyelerin kentsel dönüşüm projesine destek çağrısında bulunarak Risk taşıyan binaların biran önce yenilenerek 16 yıl önceki yaşanan acının tekrar yaşanmamasını diledi.

Çağrı Acı kimdir Haberi

Çağrı Acı kimdir

Çağhan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Acı, kapıdaki tehlikeye dikkat çekerek, "Acil tedbir alınmazsa, inşaat sektöründe yaşanan olumsuzluklar diğer tüm sektörleri de etkileyecek dedi. Merkezi Ankara'da bulunan ve 1982 yılından bu yana sayısız projeye imza adan Çağhan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Acı, sektörün içinde bulunduğu duruma ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.


İnşaat sektöründe yaşanan sorunlar nedeniyle orta ölçekli şirketlerin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Acı, "Tıpkı marketler karşısında eriyen bakkallar gibi, orta ölçekli inşaat şirketleri de büyük firmaların karşısında var olma savaşı veriyor.


Bugün sektörümüzde büyük firmalar kredi ile büyüyor. Yaşanan sıkıntıların temelinde de sektöre yön verenlerin bu tip hataları var. 'Nasıl olsa satarım' mantığıyla birbiri ardına dev projeler gerçekleşiyor. Lansman için çok ciddi paralar harcanıyor. Halbu ki...