27 / 07 / 2024

Cahit Cıngı kış turizmi açıklaması

Cahit Cıngı kış turizmi açıklaması

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Panelde, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı konuştu...

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek.

Yedi Mavi projesi görücüye çıkıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi büyük bir görsel şov eşliğinde görücüye çıkıyor.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Körfez GYO Likidite Sağlayıcılık işlemlerinin süresini 6 ay uzattı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 11 Ağustos 2016 tarihli ve 141 sayılı almış olduğu karar ile Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülmekte olan Likidite Sağlayıcılık işlemlerinin süresinin 6 ay uzattı.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir kentsel dönüşüm projesi 20 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Eskişehir Riskli Alan projesi Büyükşehir Belediyesi eski nikah salonunda görücüye çıkıyor. Yetkililer pazartesi günü saat 14.00'da açılışı gerçekleştirilecek proje ofisine Eskişehirlileri davet etti.

Fosa Yapı İnşaat ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fosa Yapı İnşaat ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emine Katip tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kartal, Petrol İş Mahallesi, Rahmanlar Caddesi'nde kuruldu.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

İstinye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü arazisine hastane geliyor!

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Cahit Cıngı kış turizmi açıklaması Haberi

Cahit Cıngı kış turizmi açıklaması

 Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi vc Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Mercator, İPM araştırmacısı Cenk Demiroğlu'nun düzenlediği panelde Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu. Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı vc Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Calıid Cıııgı, Becercn A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beceren ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Uzmanı Şener Şen konuşmacı olarak yer aldı. 


Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, uluslararası firmalar tarafından yapılan testlere göre Erciyes Dağı'nın önümüzdeki 50 yıl içinde küresel ısınmadan etkilenmeyeceğini belirtti. Ancak Türkiye ve dünyanın birçok kayak merkezi için aynısını söylemek mümkün değil. İPM Araştırmacısı Cenk Demiroğlu dünyada kayak merkezleriyle ünlü Alp Dağlan'nda bir...