07 / 05 / 2024

cahit nabıkoğlu kimdir

cahit nabıkoğlu kimdir

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FTÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Naksan Holdinge ise kayyum atandığı açıklandı.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Tayfun Küçükoğlu kimdir?

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. Peki, Tayfun Küçükoğlu kimdir? İşte Tayfun Küçükoğlu...

Levent Çakıroğlu kimdir?

Levent Çakıroğlu kimdir? Koç Holding CEO'luğu görevini devralan Levent Çakıroğlu, daha önce hangi şirketlerde görevde bulundu? İşte Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu'nun hayatı...

Cihat Fındıkoğlu kimdir?

Mimar Cihat Fındıkoğlu kimdir? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Cihat Fındıkoğlu'un biyografisi..

Ayıkoğlu İnşaat Taahhüt Yol Yapım Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayıkoğlu İnşaat Taahhüt Yol Yapım Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Ayık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Sancaktepe, Akpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

Mehlika Mıhoğlu kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Mehlika Mıhoğlu kimdir? Mehlika Mıhoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehlika Mıhoğlu, Trio Mimarklık'ı ne zaman kurdu? İşte Mehlika Mıhoğlu..

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

cahit nabıkoğlu kimdir Haberi

cahit nabıkoğlu kimdir

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FTÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.  Naksan Holdinge ise kayyum atandığı açıklandı.


NAKSAN Holding’e kayyum atanması sonrası bugün yapılan operasyonla Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun (68)  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.


NAKSAN'A KAYYUM ATAMASI YAPILDI

Gaziantep Valiliği, yönetim kurulu başkanı ile yönetim kurulundaki 2 üyesi gözaltına alınan Naksan Holdinge kayyum atandığını açıkladı.


Valilikten yapılan açıklamada, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile aidiyeti, iltisakı, irtibatı ve finanst desteği olduğu saptanan Naksan Holding’e kayyum atandığı belirtilerek şöyle denildi:


"15 Temmuz 2016 tarihinde (FETÖ/PDY) Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet yapılanması Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka...