12 / 05 / 2024

Çak Yapı Turizm ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çak Yapı Turizm ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çak Yapı Turizm ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 2 milyon TL sermaye ile, Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapıların yıkımı titizlikle sürdürülüyor.

Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkımı başladı!

Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkım çalışmalarına başlandı...

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımı denetlenecek!

Hafta sonu Kapadokya'da gerçekleşen kaçak yapıların yıkımını denetlemek için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gidecek.

Kaçak yapılaşmaya karşı yeni sistem!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'daki kaçak yapılaşmayla ilgili "Öncelikli hedefimiz kaçak yapılaşmayı ortadan kaldırmak. Bunun için yeni sistem oluşturduk" dedi.

Kapadokya'da 3 kaçak yapı daha yıkıldı!

Türkiye’nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya bölgesinde dün gerçekleştirilen yıkımlar sonrasında kaçak yapı yıkım sayısı 17’ye yükseldi.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Kapadokya’da kaçak yapılaşma önlenecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kapadokya’daki kaçak yapılaşmanın önüne geçmek ve bölgeyi korumak için Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı benzeri bir ‘alan başkanlığı’ oluşturulacağını açıkladı.

Çak Yapı Turizm ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çak Yapı Turizm ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi

2 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Haramidere Mevki Namık Kemal Mahallesi 121. Sokak NO: 11 adresinde faaliyete geçirildi. 17 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hüseyin Şenol Çak tarafından...