22 / 05 / 2024

Çakıl Meyhane Kadıköy

Çakıl Meyhane Kadıköy

Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Hasan Çakıl tarafından İstanbul Kadıköy Bostancı'da kuruldu.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Silivri'deki Akören ve Kadıköy futbol sahaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı restore edilecek mi?

İstanbul'un tarihi dokusunun en önemli göstergelerinden biri olan Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı'ndaki tarihî mezar taşlarının da kırık dökük hali tepki çekiyor. Mezarlık İBB Meclisi gündemine taşındı.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin ilk etabı 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık!

Ön talep toplamaya devam eden projenin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Velvet Towers Kadıköy satılık daire!

Velvet Towers Kadıköy satılık daire fiyatları 385 bin liradan başlayarak değişiyor. Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen Velvet Towers projesinde 1.250 daire bulunuyor...

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık daireler Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek.

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Çakıl Meyhane Kadıköy Haberi

Çakıl Meyhane Kadıköy


Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Hasan Çakıl tarafından kuruldu.


Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.      Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye...