21 / 05 / 2024

çakırağa konağı tarihi

çakırağa konağı tarihi

İzmir bulunan 250 yıllık Çakırağa Konağı 90'lı yılların başında restore edilerek müzeye çevrilmişti. Konak tekrar restore edilmek için kapatıldı. Vatandaşlar konağın tekrar hizmete girmesini istiyor.

Asgari ücret zammı için peşi sıra açıklanan rakam bayram ettirdi! Ne 14 ne de 15 bin! Acilen bakın!

Asgari ücret zammında yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücret zammında son durum ne? Acilen peşi sıra açıklanan bu rakamlara bakın...

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Ankara-Yerköy-Sivas YHT projesinin maliyeti ve açılma tarihi mecliste!

Ankara-Yerköy-Sivas hızlı tren hattı projesinin maliyetine ve açılma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

çakırağa konağı tarihi Haberi

çakırağa konağı tarihi

İzmir Ödemiş'in Birgi Mahallesi'nde bulunan 250 yıllık 3 katlı, 14 odalı Çakırağa Konağı, 90'lı yılların başında restore edildi ve müze haline dönüştürülerek ziyarete açıldı. Konak tekrar restore edilmek üzere 2.5 yıl önce kapatıldı. Fakat restorasyon çalışmaları bir türlü başlamadı. Vatandaşlar konağın yeniden hizmete açılmasını istiyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Birgi'nin turizm açısından önemli bir yere sahip olan konağın restore edilerek yeniden açılmasını isteyen mahallelilerden Yaşar Günaydın, "İzmir, İstanbul, Hazine Odası gibi odalar var. İki tane de müştemilatı var. Eşsiz bir yapı. Ama restore edileceği belirtilerek kapatılan konak açılmadı. Özellikle konağı görmek için gelenler muzdarip. Değişik zamanlarda gelip, 'Yine mi kapalı' diye sitem ediyorlar. Bu durum Birgi'nin turizmini sekteye uğrattı" dedi. Konağın restore edilerek yeniden hizmete açılmasını istediklerini kaydeden...