15 / 05 / 2024

çakırgöl yaylası

çakırgöl yaylası

Faruk Özak Trabzon-Gümüşhane sınırında, Zigana Dağı silsilesinde yer alan 2504 rakımlı Çakırgöl Yaylası'nda yapılması planlanan kayak merkezinin yolunun tamamlanmak üzere olduğunu, yol problemi önümüzdeki yıl sona ereceğini söyledi...

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 637 Ada, 4 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yatırımcılar dikkat! Hatice Kolçak duyurdu: Altın fiyatlarında asıl yükseliş Eylül ayında! 

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor tazeleyen gram altın yatırımcılarını sevindiriyor. Dijitalde 1600 lira seviyesini aşan gram altın için Kolçak, asıl yükselişin eylül ayında olacağını belirtti.

ŞOK’ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü!

ŞOK Market, yeni paylaştığı indirimli ürünler kataloğu kapsamında 2 Haziran tarihinde indirime girecek ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Bu kapsamda, ŞOK'ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü. İşte 2 Haziran Cuma ŞOK fiyat listesi...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güvenilirlik ve dayanıklılık denilince akıllara Ford Transit Kamyonet gelir! Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Ford Transit Kamyonet, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış kullanışlı özelliklere sahiptir. Örneğin, yüksek yükleme kapasitesi, kolay erişilebilir arka kapılar, yan sürgülü kapılar ve düşük yükleme yüksekliği gibi özellikler, işleri kolaylaştırır. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listes

Başakşehir Şahintepe Bölgesi 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Bölgesi, 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planına İlişkin Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Mahallesi, 1544 ile 1545 adalar arasında kalan 7 metrelik Yol Alanına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

çakırgöl yaylası Haberi

çakırgöl yaylası
Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak Trabzon-Gümüşhane sınırında, Zigana Dağı silsilesinde yer alan 2504 rakımlı Çakırgöl Yaylası'nda yapılması planlanan kayak merkezinin yolunun tamamlanmak üzere olduğunu söyledi, özak geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ile yolda incelemelerde bulunduğunu belirterek, "Yolun yüzde 80'i bitti. Yol problemi önümüzdeki yıl sona ermiş olacak" dedi.

Çakırgöl Yaylası'nda kış turizmiyle ilgili 7 yıldır laboratuvar çalışması yaptıklarını ifade eden Özak, "Hiçbir olumsuz gelişme yok. Bir kayak merkezinde çığ olursa kayak olrffaz. Sis, rüzgar, nem bütün bu kriterler değerlendirilerek bu projenin hayata geçirilmesine karar verilmiştir. Rüzgar, sis. nem orada bulunmuyor. Buranın master planı da yapılmıştır. Çakırgöl her türlü alt yapı projesi hazırlanmış bir kayak merkezi projesidir. Kayak merkezinin içinde de yollar olacak. Onunla ilgili de şu anda...