05 / 05 / 2024

Çalar Saat programı

Çalar Saat programı

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

Batman 1472 konutlarına Barış adı verilmesi gündemde!

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

YTÜ Proje Yönetimi Sertifika Programı 16 Nisan'da başlıyor!

YTÜ sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliğiyla hazırlanan Proje Yönetimi Sertifika Programı 16 Nisan'da gerçekleştirilecek. Program 600 saat sürecek.

Arel Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da!

Arel Üniversitesi Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da başlayacak. Toplam 32 saat verilecek program için son kayıt tarihi 4 Nisan olarak belirlendi.

YTÜ Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliğiyla hazırlanan Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta gerçekleştirilecek. Program 600 saat sürecek.

İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Adım adım kentsel dönüşüm programı yayınlanacak!

Yatırım Zamanı bu hafta izleyenleri AK Parti Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş ile buluşturuyor. Program saat 14:00'de yayınlanıyor.

İdris Güllüce'nin 17 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklmaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kore Otel'de saat 21:00'de Tuzla Belediyesi Personel Eğitim Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın İstanbul Dedeman Otel'de saat 08.00'da "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 5. Çevre Bakanları Toplantısı"na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı...

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Ödemiş OSB'nin altyapı işleri 2015 yatırım programına alındı!

Başkan Mahmut Badem, Ödemiş OSB hakkındaki bilgileri paylaştı. Aradan Bilim, Sanayi ve 24 saat geçmeden bizzat Bakan Fikri Teknoloji tarafından Ödemiş OSB'nin alt yapı islerinin 2015 yatırım programına alındığına dair bilgi verildi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı!

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı 29 Mart- 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri 10:00- 17:00 saatleri arasında (54 saat) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde düzenlenecek...

Çalar Saat programı Haberi

Çalar Saat programı

Yapımı tamamlanan 1472 konut alanı için isim anketi düzenleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “O konutlara Barış adı verilsin” adını gündeme alacaklarını söyledi. 

“NEDEN OLMASIN?”

Yaygın medya kadar yerel medyayı da ekranlara taşıyan tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV’nin ‘Çalar Saat’ programında ekrana taşıdığı Batman Çağdaş’ın “Konutlara isim arayışı” manşeti, TOKİ emekliler konut üyeleri arasında kentte günün konusu oldu. Bölgedeki çatışmalı ortamın son bulmasına yönelik daha önce de kentte STK ve Oda temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “Tecrübeli gazeteci sayın İsmail Küçükkaya’nın programında gündeme getirdiği isim bizi heyecanlandırdı, bize ilham kaynağı oldu. O modern konutlara neden ‘barış’ adını vermeyelim. İstağimiz de coğrafyamıza barış ve huzurun gelmesidir....