19 / 05 / 2024

Çalık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

Çalık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

Yaz aylarında rehaveti kısa sürede üzerinden atmak isteyen Türk gayrimenkul sektörünün dev oyuncuları, dünyadaki paydaşlarıyla aynı çatı altında buluşacakları Cityscape Dubai 2015’ için geri sayımda.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Çalık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haberi

Çalık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

Mütekabiliyet Yasası çıktıktan sonra Türkiye’ye akın eden Körfez bölgesindeki yatırımcıların kendi markalarının da tanıtımına fırsat veren Cityscape Dubai’de 2015’in hazırlıkları tamamlanmak üzere.


Üç yıl öncesine kadar tanıtımlarını kendi el yordamıyla yapan Türk inşaat firmalarına da şans veren organizasyona bu yıl ciddi bir şekilde hazırlık yapanlar var.


Geçen yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nden sonra fuarın en büyük katılımcısı olan Türk firmalarının patronları, “İşte organizasyon dediğin böyle olmalı, sektörümüzün yurtdışında tanıtımı için sadece gidip fuarlara katılmak yetmez. Benzer organizasyonları Türkiye’de de yapmalıyız” mesajı vermişti.



Türkiye’deki yatırım ikliminin seçim sonrası oluşan atmosferle sekteye uğramaması için mücadele eden sektör temsilcileri, 8-10 Eylül tarihleri arasında hem ülkemizi hem kendi projelerini tanıtmak için farklı uygulamaları devreye sokacak.


Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan organizasyona dünya genelindeki emlak geliştiriciler, şehir yöneticileri, emlak...