11 / 05 / 2024

Çalışkan Ofis Mobilyaları şubeleri

Çalışkan Ofis Mobilyaları şubeleri

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Çalışkan Ofis Mobilyaları şubeleri Haberi

Çalışkan Ofis Mobilyaları şubeleri

İç pazardaki daralmayı ihracatla çözen Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilyaları üreten firma, ürünleri 3 boyutlu olarak müşterisine sunuyor, tek tuşla fabrikaya sipariş olarak geçiyor. 2020’de ihracat payını yüzde 50’ye ulaştırmayı planlayan firma, yurtdışında 5 mağaza açacak. Hrriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre; ikinci kuşak temsilcisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Güray Çalışkan, iç pazardaki daralmayı ihracatla aştıklarını söyledi. Cirodaki ihracat payının yüzde 40’lara ulaştığını sözlerine ekleyen Çalışkan, 2020’de bunu yüzde 50’ye çıkaracaklarını söyledi. Şirketin ihracat başarısında, bilgisayarlı üretimi bünyesine dahil ederek altyapısını güçlendirmesi önemli rol oynadı. Öyle ki Sri Lanka’ya dahi mobilya gönderebiliyor. E-ticarete verdikleri öneme dikkat çeken Çalışkan ihracat sürecini şöyle anlattı: “Sri Lanka’da bir partner ofis ile çalışıyoruz. Söz gelimi bir mekan dekore edilecek. Önce bize...