05 / 05 / 2024

Cam balkonlar neden tercih ediliyor

Cam balkonlar neden tercih ediliyor

KIŞ mevsiminin gelmesiyle beraber cam balkonlara ilgi artıyor, inşaat sektöründe de cam balkonlar artık çok kullanılır hale geldi. Tüketici hem kışın balkon keyfi yapmak için hem de binanın ısı yalıtımına katkıda bulunduğu için cam balkon tercih ediyor..

Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar! Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Cam balkonlar, bazı binalarda komşular arasında sorunlara neden oluyor. Yargıtay’dan cam balkon yaptıran konut sahiplerini ilgilendiren karar çıktı. İşte Yargıtay'a taşınan konuya dair detaylar...

Sitelerde balkonlar camla kapatılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

Cam balkonlar neden tercih ediliyor?

KIŞ mevsiminin gelmesiyle beraber cam balkonlara ilgi artıyor, inşaat sektöründe de cam balkonlar artık çok kullanılır hale geldi. Tüketici hem kışın balkon keyfi yapmak için hem de binanın ısı yalıtımına katkıda bulunduğu için cam balkon tercih ediyor..

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için yeni ürünlerinin tanıttı!

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor...

Trakya Cam, mimaride inovatif cam uygulamalarını anlatacak!

Mimaride cam kullanımıyla ilgili gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan Trakya Cam, gerçekleştireceği ‘Camdan Yansımalar II’ konferansında, ünlü mimarları sektör temsilcileriyle bir araya getiriyor. Trakya Cam, mimaride inovatif cam uygulamalarını anlatacak.

Trakya Cam, Camdan Yansımalar Konferansı 11 Haziran'da!

Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) ‘Camdan Yansımalar Konferansı’nın bu yıl ikincisini düzenliyor..

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde 100 metrelik çatlağa neden oldu!

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde yer yer 15 cm’yi bulan 100 metrelik çatlağa neden oldu. Pazartesi günü aniden oluşan çatlak aynı gün beton dökülerek kapatıldı. Dev çatlak çevre sakinlerini korkuttu...

Cam Sanat Merkezi Polonezköy’de açıldı!

“Beykoz Camcılığının Tarihi Mirasını Koruma Ve Turizme Kazandırma Projesi” kapsamında Polonezköy ’ de kurulan “Cam Sanat Merkezi” İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ nun katılımıyla açıldı...

Beykoz Cam Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beykoz’un camcılık geleneğini tekrar canlandırmak, turizm ve de ekonomiye kazandırmak amacıyla başlatılan projeyle Polonezköy ve de Cumhuriyetköy arasında yer alan bölge ‘ Cam Vadisi ’ne dönüşüyor.

Sur Çelik Kapı Cam serisini genişletiyor!

Dünyanın ilk cam yüzeyli çelik kapısını geçtiğimiz yıl üreten Sur Çelik Kapı, yeni tasarımlarla Cam Serisini genişletiyor. Cam serisi yeni modelleriyle zarafet ve şıklığı bir arada sunmaya devam ediyor.

Trakya Cam Yapı Fuarı'nda!

Düzcam sektörünün lideri konumundaki Trakya Cam, 6 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’ nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yapı Fuarı’ nda yeni cam ürünlerini tanıtıyor.

Denizli Cam toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı!

Denizli Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. ile T. Çimse-İş Sendikası arasında sürdürülen 1 Ocak 2014-31 Aralık 2016 dönemlerine ilişkin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığı bildirildi...

3M Bina Cam Filmleri enerji tasarrufu sağlıyor!

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, cam filmi teknolojisi ile 40 yıldan beri daha konforlu ortamlar yaratıyor. 3M’in bina cam filmleri iki temel grup halinde satışa sunuluyor...

Cam balkonlar neden tercih ediliyor Haberi

Cam balkonlar neden tercih ediliyor

KIŞ mevsiminin gelmesiyle beraber cam balkonlara ilgi artıyor, inşaat sektöründe de cam balkonlar artık çok kullanılır hale geldi. Tüketici tarafında hem kışın balkon keyfi yapmak için hem de binanın ısı yalıtımına katkıda bulunduğu için tercih sebebi olan cam balkonlar, çeşitli renk ve dizayn seçenekleriyle binalara estetik bir görünüm kazandırıyor. 


Herhangi bir taşıyıcı sisteme ihtiyaç duymadan dayanıklı camlar kullanıldığı için hem temizliği kolay hem de manzarada herhangi bir kayba neden olmaz. Ayrıca cam panellerinin kapanıp açılma özelliği olduğundan, istenildiğinde tekrardan çık hava keyfi yapmanız da mümkün. 


Hürriyet Ankara Emlak...