14 / 05 / 2024

cam gökdelen yapımı

cam gökdelen yapımı

New York'ta inşa edilen yüksek katlı cam gökdelenlerin küresel ısınma ile mücadele kapsamında yasaklanacağı açıklandı.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

cam gökdelen yapımı Haberi

cam gökdelen yapımı

ABD'nin New York şehrinde cam gökdelenlerin, sera gazı salımını yüzde 30 oranında azaltmak amacıyla yasaklanacağı duyuruldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, kentindeki yüksek katlı cam yapılar fazla miktarda enerji kaybına neden oluyor ve cam gökdelenler enerji tutmada randımansız oluyor.

Belediye başkanı, New York'ta bulunan binaların sera gazı salınımının en önemli nedeni olduğunu açıkladı.

Yeni Yeşil Anlaşması kapsamında detayları paylaşan Blasio, inşaat şirketlerinin zehirli gaz salınımını azaltmak amacıyla gerekli olan yönetmelikleri yerine getirmesiyle cam malzeme kullanabileceklerini ifade etti.

Belediye başkanı, dünyaya ve geleceğe zarar verebilecek her türlü yapının New York kentinde var olamayacağını...