08 / 05 / 2024

Çamdağı Barajı bilgilendirme toplantısı

Çamdağı Barajı bilgilendirme toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Iğdır Ünlendi Barajı'nda sona gelindi!

Iğdır'da 70 köyün içme suyu ve Aras Vadisi'nin sulama ihtiyacını karşılayacak Ünlendi Barajı'nda sona yaklaşılıyor. Proje ile ilgili DSİ 242'inci Şube Müdürlüğü'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İznik Barajı yapım aşamasına geldi!

Bursa Şehir Gazetesi konuk yazarı Serdar Aydın bugün İznik Barajı hakkında bilgilendirme yazısı yayınladı. İşte, Serdar Aydın'ın yazısı..

Çamdağı Barajı toplantısı düzenlendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çamdağı Barajı projesi hayata geçiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek dev projenin müjdesini verdi, Başkan Toçoğlu “63 milyonluk yatırımla Çamdağı Barajı projesini hayata geçiriyoruz" dedi

Çamdağı Baraj projesi onay aldı!

Büyükşehir Meclisi'nde SASKİ'nin yeni dönem projeleri ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçeleri için yeni bir içmesuyu kaynağı oluşturulacağı müjdesini verdi.

Kocaeli Baraj havzasında kaçak yapıya izin yok!

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğünce Yuvacık Baraj Havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirme amaçlı, mahalle muhtarları ile görüşüldü.

Akfen Holding, genel kurul bilgilendirme notlarını yayınladı!

Akfen Holding A.Ş, şirketin sitesinde genel kurul bilgilendirme notlarını yatırımcıların bilgisine sundu...

Akfen Holding 2012 genel kurul bilgilendirme dokümanı yayınlandı!

Akfen Holding A.Ş, 2012 yılına ait olağan genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı...

Ataç İnşaat'ın Gomaspan Barajı İnşaatı teklifi kabul edildi!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Gomaspan Barajı İnşaatı ile ilgili Şenk Şirketi'ne sunduğu ortak teklif kabul edildi...

Niğbaş Nİğde Beton genel kurul bilgilendirme açıklaması yaptı!

Niğbaş Nİğde Beton Sanayi ve Ticaret A,Ş genel kurul bilgilendirme dokümanları hakkında açıklama yaptı...

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

İzmir'de yer alan Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda süren inşaat çalışmaları dikkat çekiyor. Havza içindeki binanın kolej haline getirileceği iddia ediliyor...

Alaköprü Barajı'nın yüzde 72'i tamamlandı!

Asrın projesi olarak adlandırılan, KKTC Su Temin Projesi kapsamındaki Alaköprü Barajı'nın yüzde 72'i tamamlandı...

Ilısu Barajı'yla bölge mimarisine uygun yeni ilçe kurulacak!

Dicle Nehri üzerinde inşası süren Ilısu Barajı'nda 2014'ten itibaren su tutulmasıyla önemli kısmı göl altında kalacak olan tarihi Hasankeyf ilçesinin sakinleri için bölgeye uygun mimarisiyle yeni bir ilçe kuruluyor

Çamdağı Barajı bilgilendirme toplantısı Haberi

Çamdağı Barajı bilgilendirme toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek dev projenin müjdesini verdi: “63 milyonluk yatırımla Çamdağı Barajı projesini hayata geçiriyoruz. İnşallah yeni yatırımımızla Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”


SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkal Etçioğlu ile SASKİ bürokratları katıldı.


Çalışmalar Sürüyor

Karasu ve Kocaali bölgelerine hizmet verecek proje kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgedeki zemin etütlerini tamamladık. İnşallah kısa süre...