08 / 05 / 2024

Çamdağı Barajı hayata geçiyor

Çamdağı Barajı hayata geçiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Melen Barajı projesinin yapılmasının nedenleri mecliste!

Melen Barajı projesinin hayata geçirilmemesinin nedenleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli Barajı'nın inşaatı yüzde 60 oranında tamamlandı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde çift eğrilikli beton kemer kategorisinde Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise üçüncü en yüksek barajı olacak şekilde hayata geçirilen Yusufeli Barajı inşaatında yüzde 60’lık seviye tamamlandı.

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bayburt Soğukgöze Barajı'nın inşaatı bu yıl bitiyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt’un merkeze bağlı Güçlüyolu deresi üzerinde hayata geçirilen Soğukgöze Barajı’nın inşaatında sona gelindi. Proje çalışmalar tamamlanıyor.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Akçay Barajı'nın gövdesi 15 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla Pamukova Eskiyayla bölgesinde hayata geçirilen Akçay Barajı’nda çalışmalar zor hava şartlarına rağmen aralıksız sürüyor.

Antalya’ya 29 yeni HES ve baraj!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 20 adet hidroelektrik santrali (HES) ve barajın olduğu Antalya’da özel şirketler aracılığıyla 29 adet yeni HES projesinin daha hayata geçirilmesi gündemde

Çamdağı Barajı toplantısı düzenlendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çamdağı Barajı projesi hayata geçiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek dev projenin müjdesini verdi, Başkan Toçoğlu “63 milyonluk yatırımla Çamdağı Barajı projesini hayata geçiriyoruz" dedi

Çine Adnan Menderes Barajı'ndan ekonomiye yıllık 400 milyon TL katkı!

Osmanlı Padişahı Abdülaziz döneminde sedde olarak planlanan ancak yaklaşık 1,5 asır sonra hayata geçirilen Çine Adnan Menderes Barajı, ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

Çamdağı Baraj projesi onay aldı!

Büyükşehir Meclisi'nde SASKİ'nin yeni dönem projeleri ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçeleri için yeni bir içmesuyu kaynağı oluşturulacağı müjdesini verdi.

Çamdağı Barajı hayata geçiyor Haberi

Çamdağı Barajı hayata geçiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde inşa edilmesi planlanan Çamdağı Barajı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek dev projenin müjdesini verdi: “63 milyonluk yatırımla Çamdağı Barajı projesini hayata geçiriyoruz. İnşallah yeni yatırımımızla Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”


SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkal Etçioğlu ile SASKİ bürokratları katıldı.


Çalışmalar Sürüyor

Karasu ve Kocaali bölgelerine hizmet verecek proje kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgedeki zemin etütlerini tamamladık. İnşallah kısa süre...