14 / 05 / 2024

Camel Beach Plajı

Camel Beach Plajı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Tui Tantur Turizm Seyahat Şirketi Bodrum Şubesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ortakent Mahallesi'ndeki Camel Beach Plajı'nda, temizlik çalışması yaptı.Turizm Seyahat Şirketi'nin bu defaki çalışması plaj temizliği oldu.

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

Bodrum Kent Konseyi Ortakent'e yapılacak külliyeyi görüştü!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait alana Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaptırılacak İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi, Bodrum Kent Konseyi'nin düzenlediği toplantıda tartışıldı.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Turizmciler İztuzu Plajı'nın yaza hazırlıksız olduğunu söylüyor!

Dalyan’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve otel işletmecileri ile çevreciler, Mayıs ayının ortalarına gelinmesine rağmen dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın hazırlıksız olduğunu söyledi..

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı projelerine 60 milyon lira ayrıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütgesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Bodrum lasos Beach'te teslimler Temmuz 2015'te başlıyor!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum'un Kıyıkışlacık Köyü'nün lasos Koyu'nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde, teslim için geri sayım başladı.

Bodrum'un en lüks beach'i Highlight Otel'in sahilinde açılacak!

Birkaç yıldır Türkbükü'nün pabucunu dama atan Yalıkavak'ta bu yaz çok iddialı bir mekanın daha açılacağını öğrendim. Yalıkavak'taki ünlü Highlight Otel'in sahilinde Bodrum'un en lüks beach'i açılıyormuş.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Camel Beach Plajı Haberi

Camel Beach Plajı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Tui Tantur Turizm Seyahat Şirketi Bodrum Şubesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ortakent Mahallesi'ndeki Camel Beach Plajı'nda, temizlik çalışması yaptı. Türkiye'de ve dünyada her ay farklı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren Tui Tantur Turizm Seyahat Şirketi'nin bu defaki çalışması plaj temizliği oldu. Acentenin ingiliz, Alman, Fransız, Hollandalı, Danimarkalı, Belçikalı, isveçli ve Türk personel oluşan 34 kişilik ekibine, yerli ve yabancı turistler de destek verdi. Tui Bodrum Şube Müdürü Arif Ceylan Satı'nın gözetimindeki temizlik çalışmasında iki saat içinde pet şişeden sigara izmaritine, ambalaj atıklarından çeşitli mutfak araç gereçlerine kadar 10 torba çöp toplandı. Temizlik çalışmaları sırasında, sahildeki tatilcilere sigara izmaritlerinin ve çöplerin sahile atmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. 


Yurt...