29 / 04 / 2024

Cami avlularına sigara yasağı mı geliyor

Cami avlularına sigara yasağı mı geliyor

Bir gazeteye röportaj veren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada sigara yasağının cami avlularında da uygulanacağını açıkladı. Bakan Müezzinoğlu'nun o açıklamaları haberimizin içinde yer alıyor

Kayseri Kocasinan'da tarihi caminin restorasyonu tamamlandı! 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan sekiz asırlık tarihi cami aslına uygun bir şekilde restore edilerek ibadete açıldı. 

Levent Camii'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Levent’te, mülkiyeti Maliye Bakanlığı’na ait olan ve 2016 yılında İBB Meclis kararıyla imar planı değişikliğiyle cami alanına alınan 18 bin 450 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine Levent Camisi'nin temeli atılıyor.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Haydarpaşa Garı'na cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Haydarpaşa Garı planına cami mi ekledi? İşte Cumhuriyet gazetesinin o haberi...

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Ankara Çimşit Mezarlığı'na cami ve sosyal tesis!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

İzmir Bayraklı'daki cami aslına uygun kullanılacak!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddiasıyla kayyum atanan Şelale AŞ bünyesindeki İzmir Bayraklı ilçesindeki Yamanlar Koleji yerleşkesindeki caminin, kütüphane olarak kullanıldığı tespit edildi.

Çamlıca Cami kültürel miras oldu!

Belediye, hizmet verilecek ‘kültürel miras’ nitelikli 34 cami arasına Çamlıca’yı da kattı. CHP’liler, “Açılmadan nasıl tarih oldu?” diye tepki gösterdi.

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Cami avlularına sigara yasağı mı geliyor Haberi

Cami avlularına sigara yasağı mı geliyor


Bir gazeteye röportaj veren Bakan Müezzinoğlu sigara yasağıyla ilgili bilgi verdi. Müezzinoğlu yasak alanlara yenilerinin ekleneceğini söyledi. İşte Bakan Müezzinoğlu'nun o açıklamaları: ''Sigara yasakları genişleyecek. Açık havadaki çay bahçeleri, lokanta, kahvelerin açık alanlarının 3'te birinde sigara içilebilecek. 3'te 2'sinde yasak olacak. Sigara içilen ve içilmeyen alanlar ayrılacak. Hastane ve AVM'lerin girişlerinde de sigara içilemeyecek. Cami avlularında da sigara yasağı uygulanacak.”


Manşet...